asdd

Υπουργείο Παιδείας: Κατάργηση 1.253 οργανικών θέσεων και σύσταση 1.216 (ΦΕΚ)

Ανακατανομή (μέσω της κατάργησης – σύστασης θέσεων) των κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, προβλέπει απόφαση η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ), ως ακολούθως:

Α. Καταργούνται χίλιες διακόσιες πενήντα τρεις (1253) κενές οργανικές θέσεις μόνιμου προσωπικού με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου που υφίστανται στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με τον Οργανισμό του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (άρθρα 77-78 του π.δ. 18/2018) ανά νομό, ως ακολούθως:

υπουργειο παιδειας, ανακατανομη θεσεων, αποφαση στο φεκ

Οι προσδιορισμός των καταργούμενων θέσεων κάθε νομού από την οικεία Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθεί με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά από πρόταση του αρμόδιου περιφερειακού υπηρεσιακού συμβουλίου διοικητικού προσωπικού (Π.Υ.Σ.Δ.Ι.Π.) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του ν. 1566/85 «Δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις» (Α’ 167).

Β. Συστήνονται οκτακόσιες τριάντα τέσσερις (834) οργανικές θέσεις μόνιμου προσωπικού με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (άρθρα 77-78 του π.δ. 18/2018), ανά νομό, ως ακολούθως:

υπουργειο παιδειας, ανακατανομη θεσεων, αποφαση στο φεκ

Η κατανομή των συνιστώμενων θέσεων κάθε νομού στην οικεία Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης μετά από πρόταση του αρμόδιου περιφερειακού υπηρεσιακού συμβουλίου διοικητικού προσωπικού (Π.Υ.Σ.Δ.Ι.Π.) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του ν. 1566/1985 «Δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις» (Α’ 167).

Γ. Συστήνονται τριακόσιες ογδόντα δύο (382) οργανικές θέσεις μόνιμου προσωπικού με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ), ανά νομό και ανά Δημόσιο Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (βλέπε ΦΕΚ παρακάτω).

Η κάλυψη των συνιστώμενων θέσεων στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, δύναται να πραγματοποιηθεί είτε με μετάταξη ή απόσπαση υπαλλήλων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1.γ, του άρθρου 32, του ν. 4763/2020 (Α’ 254) όπως ισχύει, είτε με μετάθεση υπαλλήλων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3528/2007 (Α’ 26) και του άρθρου 85 του π.δ. 18/2018 (Α’ 31).

Δ. Καταργούνται είκοσι (20) κενές οργανικές θέσεις μόνιμου προσωπικού με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου που υφίστανται στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με τον Οργανισμό του Υπουργείου (άρθρα 70-73 του π.δ. 18/2018) και συστήνονται πενήντα επτά (57) οργανικές θέσεις μόνιμου προσωπικού με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ως ακολούθως:

Ο προσδιορισμός των καταργούμενων θέσεων και η κατανομή των συνιστώμενων θέσεων στις οργανικές μονάδες της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου θα πραγματοποιηθεί με απόφαση του Υπηρεσιακού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του ν. 4622/2019 (Α’ 133).

Όλη η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας στο ΦΕΚ:

Πηγή: ieidiseis.gr

ΤΙ ΝΕΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικού προβλήματος η πλατφόρμα της ΑΑΔΕasdd

Λόγω έκτακτων εργασιών συντήρησης στα πληροφοριακά συστήματα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, δεν...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Σε πέντε ακόμη νησιά του Αιγαίου επεκτείνεται η βίζα express για Τούρκους τουρίστεςasdd

Η βίζα εξπρές είναι διάρκειας επτά ημερών, κοστίζει 60 ευρώ και μπορεί κανείς να την εκδώσει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Δικαστικός χάρτης: Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑasdd

Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας κατέθεσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Κωνσταντοπούλου για Μάτι: «Να ελεγχθούν όσοι ενεπλάκησαν στο δικαστικό σκάνδαλο»asdd

«Αυτό που συνέβη χθες και σε όλη τη διάρκεια της δίκης ήταν κακοδικία» δήλωσε μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου για...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Γιατί οι αθλητές αγωνίζονταν γυμνοί στην αρχαιότητα – O λόγος που σταμάτησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνεςasdd

Βασικός κανόνας των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαία Ελλάδα ήταν η γυμνότητα. Οι αθλητές έπρεπε να αγωνίζονται γυμνοί. Ωστόσο, δεν είναι...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Αυγενάκης στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας: Επτά μέτρα για το μέλλον της ευρωπαϊκής γεωργίαςasdd

Την ανάγκη λήψης μέτρων από την πλευρά της ΕΕ για την προστασία της ευρωπαϊκής αγροτικής παραγωγής από αθέμιτες εμπορικές πρακτικές,...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Καλλιάνος: Απηύδησα, πήρα 50 τηλέφωνα τον Γεωργιάδη για να ρωτήσω πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘasdd

Για την επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του,...

Διάβασε Περισσότεραasdd

ΤΙ ΝΕΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

asdd
asdd
espa-img
Μετάβαση στο περιεχόμενοasdd
tinealarissa

FREE
VIEW