asdd

Εθνική Ελλάδος: «Προχωράμε δυναμικά, πάμε για τον Μάρτιο τώρα»

Έντονοι ήταν οι πανηγυρισμοί στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» χθες το βράδυ (28/9) από τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος, καθώς επικράτησαν την Βορείου Ιρλανδίας με 3-1 πετυχαίνοντας κάτι πραγματικά… μεγάλο.

Εκτός από την πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League και κατ’ επέκταση την άνοδο στην League C, εξασφάλισαν και το πλεονέκτημα έδρας (εάν χρειαστεί) στους αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στο Euro 2024.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος επισκέφθηκε τους διεθνείς και τους συνεχάρη για τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο, λέγοντάς τους:

«Μπράβο σας, και εις ανώτερα! Πάμε για τον Μάρτιο τώρα… Καλή κλήρωση να έχουμε και τον Μάρτιο προχωράμε πολύ δυναμικά. Ευχαριστούμε για όλα όσα έχετε κάνει».

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στο YouTube:

 

Στη βαθμολογία που έδωσε στη δημοσιότητα η UEFA, μετά την ολοκλήρωση όλων των αγώνων του UEFA Nations League, θα βασιστεί ο καταρτισμός των γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση του EURO 2024 της Γερμανίας.

Υπενθυμίζεται ότι μια δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης στο EURO 2024, μέσω των μπαράζ, έχουν αποκτήσει όλοι οι επικεφαλής των ομίλων της League A, B και C (και, υπό προϋποθέσεις, της League D), σε περίπτωση που δεν προκριθούν από τα European Qualifiers, που θα αρχίσουν τον Μάρτιο του 2023.

Σημειώνεται ότι από την φετινή έκδοση του Nations League οι Ολλανδία, Κροατία, Ισπανία και Ιταλία θα αγωνιστούν μεταξύ τους στο Final-4, με την νικήτρια να παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για την επερχόμενη διοργάνωση της UEFA.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Βαρκελώνης «Mundo Deportivo», ο Χεράρδ Νους βοηθός του ομοσπονδιακού τεχνικού Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στην «γαλανόλευκη».

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα πίεση και ο πρώτος στόχος ήταν να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε τον όμιλό μας στο Nations League. Ο επόμενος στόχος που έθεσε τώρα το προπονητικό επιτελείο και η ομοσπονδία είναι να προκριθούμε στο EURO 2024. Ο κόσμος είναι ενωμένος και αντιλαμβάνομαι αυτό το αίσθημα ένωσης μετά από τόσα χρόνια απουσίας από Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ή Παγκόσμιο Κύπελλο».

Πηγή: ieidiseis.gr

ΤΙ ΝΕΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζιάκα: Συγχαρητήρια στους μαθητές της Θεσσαλίας που νίκησαν στους σχολικούς αγώνεςasdd

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Βασιλική Ζιάκα, συγχαίρει την ομάδα καλαθοσφαίρισης κοριτσιών των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βόλου «Προμηθέας» για την κατάκτηση...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Προγνωστικά στοιχήματος: Για τη νίκη – μισή πρόκριση ο Ολυμπιακός, τα “ρέστα” της η Μπαρτσελόναasdd

Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο Παλάου Μπλαουγκράνα (26/04/24 22:00), για τον δεύτερο αγώνα της σειράς των PLay Offs...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Κούγιας για την υπόθεση Λυγγερίδη: «Δικογραφία της πλάκας, στήθηκε για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός»asdd

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε το πρωί της Παρασκευής (26/4) στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε για την υπόθεση Λυγγερίδη και τις συλλήψεις...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της ΑΕΚ στην Καρδίτσαasdd

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και...

Διάβασε Περισσότεραasdd

ΤΙ ΝΕΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

asdd
asdd
espa-img
Μετάβαση στο περιεχόμενοasdd
tinealarissa

FREE
VIEW