Σάλμα Χάγιεκ για το στήθος της: «Διαρκώς μεγαλώνει, αλήθεια λέω»

Στο γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι τη ρωτούν αν το στήθος της είναι φυσικό αναφέρθηκε με ειλικρίνεια η Σάλμα Χάγιεκ στην εκπομπή «Red Table Talk» της Τζάντα Πινκέτ Σμιθ.

«Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι έβαλα στήθος. Δεν τους κατηγορώ. Το στήθος μου ήταν μικρότερο. Το ίδιο και το υπόλοιπο σώμα μου» δήλωσε η 54χρονη ηθοποιός.

Τόνισε όμως ότι η αύξηση του στήθους της ήταν φυσική εξηγώντας ότι μεγάλωσε κατά τη διάρκεια αλλαγών στη ζωή της, όπως η εγκυμοσύνη, η εμμηνόπαυση αλλά και η αύξηση βάρους. «Σε μερικές γυναίκες, μικραίνει. Αλλά υπάρχουν μερικές γυναίκες όπου όταν παίρνεις βάρος, το στήθος σου μεγαλώνει, σε μερικές άλλες όταν κάνεις παιδιά και θηλάζεις, χωρίς να επιστρέφει στο προηγούμενο μέγεθος ενώ υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις όπως όταν βρίσκεσαι σε εμμηνόπαυση, που μεγαλώνουν ξανά» είπε. «Απλώς τυχαίνει να είμαι μία από αυτές τις γυναίκες που συνέβη σε κάθε τους βήμα. Όταν πήρα βάρος, όταν έμεινα έγκυος και τώρα που είμαι στην εμμηνόπαυση».

Κι ενώ το στήθος της «συνέχιζε να μεγαλώνει», όπως είπε, είναι οδυνηρό. «Πολλά, πολλά μεγέθη. Και η πλάτη μου υπέφερε πραγματικά από αυτό. Και δεν μιλάει πολύς κόσμος για όλο αυτό».

Όπως είπε, ενώ οι εξάψεις και η συναισθηματική ένταση της εμμηνόπαυσης συζητούνται συχνά, η ανάπτυξη του στήθους της εξέπληξε. «Θα σου πω τι δεν σου λένε. Τα βυζιά σου μεγαλώνουν – πολύ» είπε η Σάλμα Χάγιεκ, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ένα πρότζεκτ για το HBO Max, όπου θα μιλά για το στήθος της εμμηνόπαυσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Σάλμα Χάγιεκ είναι πάντα πολύ ειλικρινής και μάλιστα πρόσφατα μίλησε για τις φήμες πως παντρεύτηκε το σύζυγό της -τον δισεκατομμυριούχο Ανρί Πινό – για τα λεφτά του, λέγοντας πως 15 χρόνια μετά τον γάμο τους, εξακολουθούν να είναι πολύ ερωτευμένοι.

Πηγή: aftodioikisi

Βρείτε μας