Γλυκά Νερά: Η Κάρολαϊν αναζητούσε σπίτι για να μείνει μόνη με την κόρη της και νταντά (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι εγκληματίας εκ πεποιθήσεως, ό,τι χαρακτηριστικά και να θέλουμε να του προσάψουμε αυτό δεν αλλάζει», δήλωσε η δικηγόρος της «ψυχολόγου» της Κάρολαϊν στον ΑΝΤ1, για το συζυγοκτόνο, τονίζοντας ότι είχε σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια της δολοφονίας.

Η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου Σταματία Μάρκου επισήμανε ότι η Κάρολαϊν αναζητούσε «διαμέρισμα για να μείνει μόνη με την κόρη της» και «νταντά για να προσέχει το παιδί, γιατί το όνειρο της ήταν να σπουδάσει ζαχαροπλαστική».

«Το ζευγάρι είχε σοβαρά προβλήματα»

«Η εντολέας μου κατέθετε επί τρεις ώρες στη ΓΑΔΑ. Λέτε να είπε μόνο αυτά που έχουν γίνει γνωστά από την κατάθεση της», σημείωσε, αναφέροντας ότι στους αστυνομικούς η Ελένη Μυλωνοπούλου «μίλησε για σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού, για αυτά μίλησε αναλυτικά στις Αρχές».

«Η εντολέας μου κατέθεσε ότι η Καρολάιν αναζητούσε διαμέρισμα για να μείνει μόνη με την κόρη της, αναζητούσε νταντά για να προσέχει το παιδί, γιατί το όνειρο της ήταν να σπουδάσει ζαχαροπλαστική», είπε η κ. Μάρκου.

Όπως επισήμανε, «η άτυχη δολοφονηθείσα ήταν ένα παιδί χαρά Θεού. Το θέμα είναι ότι ήταν ένα παιδί. Ο δολοφόνος δεν μπορούσε να δεχθεί ότι αυτή ήταν μια σχέση που δεν είχε αύριο».

Όπως προσέθεσε είναι χαρακτηριστικό ότι «το σκυλί το σκότωσε γιατί είχε αδυναμία στην Καρολάιν».

Πηγή: topontiki.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας