Κι όμως πέρασαν… 4 χρόνια Τι Νέα Λάρισα;

12 Ιουνίου 2017, όταν ακόμα δεν αντιλαμβανόμασταν τη σημασία του όρου «κανονικότητα».

Και αν έχουμε ζήσει πράγματα και καταστάσεις από τότε μέχρι σήμερα! Το ένα πρωτόγνωρο να διαδέχεται το άλλο, δεν προλαβαίνουμε να τα (κατα)γράφουμε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα αυτά τα τέσσερα χρόνια που συμπληρώνουμε σήμερα στον αέρα του διαδικτύου.

Κλείσαμε αισίως μια ολόκληρη τετραετία στις επάλξεις της ενημέρωσης στη Λάρισα. Με κόπο, αγωνία, καθημερινό μόχθο στο κυνήγι της είδησης, χαρές και λύπες, επιτυχίες και αστοχίες. Πασχίζοντας για την πληρέστερη, αρτιότερη αλλά και ταχύτερη ενημέρωση των Λαρισαίων.

Όλο αυτό το διάστημα κάποιοι ήρθαν, κάποιοι έφυγαν, η δημοσιογραφική ομάδα του tinealarissa.gr ανανεώνεται, όπως επιβάλλεται άλλωστε, ωστόσο η φιλοσοφία μας ως ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης απέναντι στον αναγνώστη παραμένει μία και εμπερικλείεται στη φράση που μας συνοδεύει εξαρχής: Ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις, εδώ θα τις δεις!

Δεν σκοπεύω να σας κουράσω με δακρύβρεχτα ευχαριστήρια για την προτίμηση σας ή βαθυστόχαστες σκέψεις και φανφάρες περί σχέσης εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε αυτή την 4ετια. Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι αναγνώστες δεν έχουν φτάσει καν ως αυτή την παράγραφο! Να πω μόνο για εσάς που διαθέσατε λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω από τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε αυτό το επετειακό κείμενο ότι τις επόμενες ημέρες αλλάζει κατά πολύ το Τι Νέα Λάρισα;

Αλλάζει σε εμφάνιση αλλά και χρηστικότητα. Με την ελπίδα το νέο μας lay out να σας εκπλήξει ευχάριστα! Το ταξίδι συνεχίζεται…

ΥΓ: Άντε και του χρόνου άνευ μάσκας στην 5ετια θα τα «σπάσουμε»!

Βαγγέλης Βουλάγκας

Δείτε επίσης

Βρείτε μας