Τι λέει ο Μπαρτζώκης για την καταγγελία μητέρας για ξυλοδαρμό του μαθητή γιου της από δάσκαλο

Μια υπόθεση πιθανής κακοποίησης μαθητή σε σχολική μονάδα ανακινεί ο Λαρισαίος δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζώκης, γνωστοποιώντας ότι ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της Λαρισαίας μητέρας, που, όπως καταγγέλλει η ίδια, ο μαθητής υιός της ξυλοκοπήθηκε από δάσκαλο.

Συγκεκριμένα σε σχετική δήλωσή του ο κ. Μπαρτζώκης επισημαίνει τα ακόλουθα:  Σας ενημερώνουμε ότι το δικηγορικό γραφείο μας ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση της κας Μπέτζιου Γεωργίας από την Νέα Σμύρνη της μητέρας που υπέβαλε μήνυση στο δάσκαλο του 11ου δημοτικού σχολείου για τον από 4-6-2021 ξυλοδαρμό του μαθητή υιού της  τρίτης  Δημοτικού, που υπέστη αιμάτωμα στο κεφάλι και έχει σημάδια πνιγμού στο λαιμό του.

Το γραφείο μας  θα ερευνήσει  την έγκληση μήνυσης της μητέρας, το βάθος των τραυμάτων σωματικών και ψυχικών  του μαθητή, τις ενέργειες πειθαρχικών διώξεων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας, την παράνομη κατακράτηση που υπέστη η μητέρα  από το Α΄ αστυνομικό τμήμα Λάρισας όταν πήγε να υποβάλει το νόμιμο δικαίωμα της εγκλήσεως , καθώς τέλος και το υπό έκδοση πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας.

Επίσης θα ερευνηθεί εάν υπάρχει παραβίαση του ρατσιστικού νόμου διάκρισης, ανάλογα το χρώμα και την ιατρική κατάσταση του τέκνου μαθητή και εάν εμπλέκεται ερωτική αντιζηλία στην συμπεριφορά του δασκάλου έναντι της ευρύτερης οικογένειας του μαθητή».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας