Η Καίτη Γαρμπή αυτοτρολάρεται για το κενό στα δόντια της και σ’ όποιον αρέσει

Το πόσο ακομπλεξάριστη και αληθινή είναι η Καίτη Γαρμπή σε αυτά που δηλώνει και πράττει, μας το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Το πηγαίο χιούμορ είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό που την προσδιορίζει. Σε αυτά τα χαρακτηριστικά, λοιπόν, έρχεται να προστεθεί κι ένα νέο, το οποίο είναι ο αυτοσαρκασμός. Άλλωστε ο αυτοσαρκασμός είναι δείκτης ευφυΐας. Όσοι κάνουν πλάκα με τον εαυτό τους είναι άνθρωποι έξυπνοι. Γουστάρουν τον εαυτό τους έτσι ακριβώς όπως είναι και δεν κρύβονται πίσω  από το δάχτυλό τους. Έτσι, και η Καιτούλα.

Αυτή τη φορά η Καίτη Γαρμπή παρέδωσε μαθήματα αυτοεκτίμησης, αγάπης και αποδοχής του εαυτού μας όπως ακριβώς είναι.

Η Καίτη Γαρμπή αγαπάει το κενό στα δόντια της και πολύ καλά κάνει

Καθώς, λοιπόν, σκρόλαρε στα social media, η τραγουδίστρια «έπεσε πάνω» σε ένα meme που αφορούσε το κενό που έχει στα δόντια της. Meme που δεν πέρασε απαρατήρητο από την Καίτη Γαρμπή, αλλά ούτε και ασχολίαστο. Η ίδια, λοιπόν, έκανε αναδημοσίευση του meme, τρολάροντας ουσιαστικά τον ίδιο της τον εαυτό και περνώντας ένα ενδότερο μήνυμα αυτοεκτίμησης. Βέβαια, αυτήν δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια «τσαλακώνεται», δημοσιεύοντας φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

«3.23 μεσημέρι Σαββάτου με πήρε ο πατέρας μου τηλέφωνο να μου πει ότι είδαν την Καιτούλα την Γαρμπή στην τηλεόραση, που έχουμε το ίδιο κενό στα δόντια και “Να, έκανε καριέρα και όλοι την αγαπάνε” και πώς κακώς στεναχωριόμουν μικρή. Τι ζώ;» λέει το meme που σχετίζεται με το κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά δόντια της τραγουδίστριας. Η ίδια το δημοσιεύσει στα insta stories της, προσθέτοντας emojis που κλαίνε από τα γέλια.

Καίτη Γαρμπή
Πηγή: ladylike.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας