Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Παραδειγματική τιμωρία του 75χρονου ζητούν οι κόρες του θύματος

«Θέλουμε δικαιοσύνη για τη μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μου έφυγε άδικα…». Αυτά τα ήταν τα λόγια της μιας εκ των δυο θυγατέρων της 65χρονης γυναίκα, που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγο της την περασμένη Πέμπτη στην Αγία Βαρβάρα.

Σήμερα, οι δυο κόρες της άτυχης γυναίκας, όπως και ο αδελφός της προσήλθαν στο γραφείο του ανακριτή που ερευνά τη σχετική υπόθεση μαζί με τη δικηγόρο τους Γιάννα Παπαναγοπούλου, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του 75χρονου, ο οποίος μετά την απολογία του βρίσκεται στις φυλακές, ως προσωρινά κρατούμενος.

«Ήρθαμε εδώ να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του κυρίου κατηγορουμένου, να εισφέρουμε στοιχεία και μάρτυρες για λογαριασμό της οικογένειας των κοριτσιών του θύματος αλλά και του αδερφού της προκειμένου να υποστηριχθεί κατηγορία και να εισφέρουμε στοιχεία για την παραδειγματική τιμωρία του», ανέφερε σε δήλωσή της κυρία Παναγοπούλου κάνοντας λόγο για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και για προσχεδιασμένο έγκλημα.

«Ο κατηγορούμενος γνώριζε την διαδρομή του θύματος, γνώριζε τι ώρα σχολάει από την εργασία του, την περίμενε από τις οχτώ το απόγευμα. Λίγο μετά τις οκτώ όταν η γυναίκα έφτασε στο σπίτι της και μπήκε στην αυλόπορτα, της επιτέθηκε πυροβολώντας την. Η ιατροδικαστική έκθεση είναι ενδεικτική και μάρτυρα την ανθρωποκτονία από πρόθεση δεδομένου ότι ο θάνατός της επήλθε συνέπεια σημαντικότητα των κακώσεων κεφαλής και θώρακος. Την πυροβόλησε στο κεφάλι με χτυπήματα τα οποία γνώριζε ότι θα προκαλέσουν το θάνατο της» είπε ακόμη η κ. Παναγοπούλου.

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για την μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μου έφυγε άδικα», είπε η μια κόρη της άτυχης γυναίκας ενώ ο αδελφός της δήλωσε: «Ήταν ένας άγγελος η αδερφή μου, ήταν ένας άγγελος αδερφή μου, την σκοτώσει κατευθείαν στο κεφάλι. Ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία. Τίποτε άλλο. Για την ψυχή της και μόνο».

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας