Δημοσκόπηση για το δήμο Λαρισαίων από Καρδούλα – Πώς μπορείτε να ψηφίσετε (ΦΩΤΟ)

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τις τελευταίες εκλογές και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη μέρα στο Δήμο Λαρισαίων και τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν μία θέση στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2023.

Έτσι, ο Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός, πρώην καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Συνταγματάρχης ε.α., Νίκος Καρδούλας πραγματοποιεί μία ηλεκτρονική δημοσκόπηση για το Δήμο Λαρισαίων, σχετικά με την ικανοποίηση των πολιτών από τη Δημοτική Αρχή, αλλά και το πρόσωπο που θα ήθελαν για Δήμαρχο Λαρισαίων.

Οι ερωτήσεις του ερωτηματολογίου:

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Καρδούλας, με ανάρτησή του στο Facebook ενημερώνει πως η δημοσκόπηση θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 13.00 το μεσημέρι και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες, ενώ το σύστημα είναι προγραμματισμένο για όσους επιθυμούν να ψηφίσουν σε ακτίνα 12 χιλιομέτρων από τη Λάρισα:

Tο link για να ψηφίσει κάποιος είναι to εξής: https://poll.app.do/3202204

Δείτε και την ανάρτηση του Νίκου Καρδούλα:

Ο Νίκος Καρδούλας είναι Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός του Ε.Μ.Π., MSc στην Αγγλία, πρώην καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Συνταγματάρχης ε.α.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας