Απόδραση στο SIVOTA DIAMOND SPA RESORT: Διαμαντένια φιλοξενία στην «Καραϊβική» της Ελλάδας!

Δεν είναι τυχαίο ότι τα Σύβοτα προσελκύουν όλο και περισσότερους επισκέπτες, «σκαρφαλώνοντας» τα τελευταία χρόνια στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων και όχι μόνο. Θεσπέσιες αµµουδιές, καταπράσινοι λόφοι και κατάφυτα νησάκια αποζημιώνουν όσους επιλέγουν αυτόν τον προορισμό για τις διακοπές τους.

Σε μια γη μυθική, περιτριγυρισμένη από σμαραγδένια νερά και κρυμμένους προορισμούς στην ενδοχώρα της, στη ΓΗ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, βρίσκεται το 5* Ξενοδοχειακό Συγκρότημα το SIVOTA DIAMOND SPA RESORT.

Το SIVOTA DIAMOND SPA RESORT, εκεί όπου η θάλασσα σμίγει με την στεριά και το μπλε σβήνει το πράσινο, χτισμένο αμφιθεατρικά στον λόφο που αγναντεύει την παραλία Μπέλα Βράκα, σε μία από τις ομορφότερες περιοχές των Συβότων Θεσπρωτίας και της ελληνικής γης, πλήρως ενταγμένο στο περιβάλλον, με μία νότα σύγχρονη, που θυμίζει άνοιξη, και με πολύ μεράκι, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο, ενσαρκώνει το όνειρο να προσφέρει στον επισκέπτη φιλοξενία και σεβασμό. Βρίσκεται εδώ για να σας γνωρίσει τις ομορφιές, να σας μυήσει στην ιστορία και να σας ταξιδέψει σε παραδοσιακές, μεσογειακές γεύσεις και απολαύσεις σπάνιες και μοναδικές.

Χτισμένο από πέτρα και ξύλο, συνδυάζοντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την νέα τεχνοτροπία, αποτελεί ορόσημο για τα Σύβοτα, προσφέροντας στον επισκέπτη διακριτική πολυτέλεια και απόλυτη χαλάρωση.

Τα καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, η αμφιθεατρική αρχιτεκτονική και η ζεστή φιλοξενία δημιουργούν μία μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη. Στο Sivota Diamond Spa Resort, o φιλοξενούμενος είναι στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης. Επιλέγοντας ανάμεσα σε 82 δωμάτια και σουίτες γίνεται αποδέκτης μοναδικής άνεσης και χαλάρωσης συνδυάζοντας υψηλά Standard υπηρεσιών.

Τα διαμάντια είναι παντοτινά… Γι ‘αυτό και το SIVOTA DIAMOND SPA RESORT θέλει να είναι παντοτινό στην καρδιά σας.

Για τις κρατήσεις σας: https://sivotadiamond.reserve-online.net/

Sivota Thesprotia 46100 Greece

T: +30 26650 96000 F: +30 26650 93212

E: info@sivotadiamond.gr W: www.sivotadiamond.gr

Βρείτε μας