Κώστας Αγοραστός: «Δεν έφυγε ο κορωνοϊός είναι εδώ και είναι ύπουλος» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν έφυγε ο κορωνοϊός, είναι εδώ και είναι ύπουλος», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μιλώντας για την πορεία του κορωνοϊού στη Θεσσαλία, εξηγώντας πως υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες εβδομάδες.

Αναλυτικά ανέφερε: «Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να διαφυλάξουμε την κοινωνία, τον εαυτός μας και τους συνανθρώπους μας από την πανδημία και τη διάδοση του κορωνοϊού. Ο κορωνοϊός στη Θεσσαλία έχει σκαμπανεβάσματα, βέβαια τις τελευταίες δύο βδομάδες οι άνθρωποι που νοσηλεύονται παραμένουν σταθεροί στα 240 άτομα. Υπάρχει μία αύξηση κρουσμάτων την τελευταία βδομάδα και στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα και στη Μαγνησία.

Το εμβόλιο είναι το μόνο που έχουμε τώρα, όπως και οι μάσκες και η προσωπική υγιεινή. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε για να υπάρξει η ανοσία στην κοινωνία. Δεν έφυγε ο κορωνοϊός, είναι εδώ και είναι ύπουλος.

Κάθε ένας που νιώθει η διαπιστώνει κι από τα χιλιάδες rapid test που κάνουμε κάθε μέρα, να προστρέχει στο νοσοκομείο και να παίρνει τις κατάλληλες οδηγίες για να αντιμετωπιστεί σωστά ο ιός».

Τα στοιχεία στη Θεσσαλία τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες:

Από 19/4 έως 25/4

Από 26/4 έως 2/5

Από 3/5 έως 9/5

από 10/5 έως 16/5

Δείτε τι δήλωσε:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας