Αριάνα Γκράντε – Ντάλτον Γκόμεζ: Παντρεύτηκαν μυστικά με λιγότερους από 20 καλεσμένους

Με τα δεσμά του γάμου, αν και… μυστικά, ενώθηκαν Αριάνα Γκράντε και Ντάλτον Γκόμεζ, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της δημοφιλούς τραγουδίστριας, γνωστοποιώντας πως το ζευγάρι παντρεύτηκε σε πολύ κλειστό οικογενειακό περιβάλλον.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει την τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 20 στην έπαυλη της Γκράντε, σε αντίθεση με τον αρραβώνα της με τον νεαρό κτηματομεσίτη τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και είχε δημοσιεύσει το εντυπωσιακό μονόπετρο που της είχε χαρίσει.

«Η τελετή ήταν μικρή και ιδιωτική. Ο χώρος ήταν γεμάτος χαρά και αγάπη. Το ζευγάρι και οι συγγενείς τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον προηγούμενο Ιανουάριο και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν και εν συνεχεία να παντρευτούν.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ήταν πριν από ακριβώς έναν χρόνο στην παρουσίαση του βιντεοκλίπ για το ντουέτο της τραγουδίστριας με τον Τζάστιν Μπίμπερ «Stuck with U», ενώ τον Ιούνιο είχαν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας