Συγκλονίζει ο Μάριος Ιορδάνου: Πέρασα τρία ισχαιμικά επεισόδια – Πραγματικά για ένα διάστημα πέθανα

Για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του μίλησε μεταξύ άλλων ο Μάριος Ιορδάνου. Όπως είπε στο OPEN, «πέρασα πριν από έναν χρόνο τρία ισχαιμικά επεισόδια. Τρία εγκεφαλικά, δηλαδή στην ουσία ο εγκέφαλος μου ψήθηκε. Έχασα το φως μου, έχασα τις αισθήσεις μου, δεν είχα παλμούς, δεν είχα σφυγμό. Πραγματικά για ένα διάστημα πέθανα. Αυτό που με κράτησε ζωντανό και δαγκωνόμουν και έλεγα, «όχι ρε φίλε, όχι σήμερα. Σήμερα, θάνατε, δεν θα με πάρεις» ήταν πως θέλω να ζήσω και άλλα πράγματα με την Σοφία».

Ο Μάριος Ιορδάνου μίλησε και για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Σοφία Καζαντζιάν, λέγοντας ότι εκείνο που τον γοήτευσε, ήταν ο τσαμπουκάς της, ενώ εκείνη είπε για τον Μάριο ότι «είναι ο πιο γενναίος άνθρωπος που γνωρίζω, έχει περάσει πολλά και βγαίνει πάντα νικητής. Έχει το θάρρος να υλοποιεί τα όνειρα του».

Σε ερώτηση αν σκέφτονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, και οι δύο είπαν ότι «είναι συνειδητή απόφαση να μην κάνουμε παιδιά», ενώ ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι «είχα πάντα αυτή την πεποίθηση. Δεν ήθελα να κάνω παιδί. Θεωρώ ότι δεν ήθελα καμία προέκταση μου σε αυτό τον κόσμο. Θέλω, όταν φύγω από αυτόν τον κόσμο, να φύγω και να τελειώσει. Να μην αφήσω τίποτα πίσω μου».

Πηγή: enikos.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας