Γλυκά Νερά: Η συγκινητική πρώτη ανάρτηση του 32χρονου πιλότου για την Καρολάϊν

«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου». Με αυτές τις επτά φορτισμένες συγκίνηση λέξεις, ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε ακόμη ένα αντίο στην αγαπημένη του Κάρολαϊν, την άτυχη γυναίκα θύμα ληστών μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.
Ο 32χρονος, ο άνθρωπος που δέχτηκε πρώτος την επίθεση των ληστών μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την άγρια δολοφονία της γυναίκας του και λίγα 24ωρα μετά την κηδεία της στην Αλόννησο.Συνόδευσε τις επτά σπαρακτικές λέξεις του με μια φωτογραφία από την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής τους: από το γάμο τους σε μια παραλία της Πορτογαλίας.

Είναι και οι δυο χαμογελαστοί, ευτυχισμένοι. Εκείνη μέσα στο λευκό νυφικό της και με την ανθοδέσμη της στα χέρια, κρατά σφιχτά το χέρι του έρωτα της ζωής της.

Ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αστυνομικές αρχές, που δεν έχουν σταματήσει να αναζητούν τα στοιχεία που θα συνθέσουν το παζλ των όσων έγιναν και θα τους οδηγήσουν στη λύση και στις συλλήψεις.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα βρεθεί ξανά στην ασφάλεια για μια νέα κατάθεση και με την ελπίδα πως θα μπορέσει να θυμηθεί οτιδήποτε θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας