Το κήρυγμα του Ιερώνυμου προς τους βουλευτές: «Μην σας δω και κάθεστε, έχετε αμελήσει κάποια πράγματα» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

«Μην σας δω και κάθεστε, νομίζω πως τον τελευταίο καιρό έχετε αμελήσει λίγο κάποια πράγματα και πρέπει να κινητοποιηθείτε πάλι», ανέφερε ο ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος, αφού είχαν προηγηθεί τα λόγια του για τα μέτρα που είχαν παρθεί για τον κορωνοϊό, αλλά και τις εξελίξεις στα ζητήματα με τον σεισμό που μπλέκονται γραφειοκρατικά.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα καθόταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη και ουσιαστικά κοίταξε την ίδια και τους υπόλοιπους βουλευτές που βρισκόντουσαν πίσω της.

Πάντως ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος δεν έμεινε εκεί, στρέφοντας τον λόγο του και προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό για τον Ιανό. «Κύρια Περιφερειάρχα ο Ιανός δεν έχει ξεχαστεί και οι πληγές είναι νωπές. Έχουμε παντού λόγο και δέχομαι πως προσπαθήσατε, αλλά δεν πρέπει να σταματούμε την προσπάθεια και συνεχίζουμε».

Ντόρα Μπακογιάννη και Κώστας Αγοραστός αντάλλαξαν μερικές κουβέντες κατά τη διάρκεια που ο Μητροπολίτης συνέχιζε να μιλά, ενώ τελικά οι… «εξηγήσεις» δόθηκαν όταν οι δυο τους πήγαν να προσκυνήσουν το σταυρό από τα χέρια του Μητροπολίτη Ιερώνυμου.

Δείτε το βίντεο από το 20.10:

https://fb.watch/5vlMLirh7H/

Πηγή βίντεο: Θεσσαλία Τηλεόραση

Δείτε επίσης

Βρείτε μας