Ο Δήμαρχος, η Ντόρα και ο «μικρός Πρωθυπουργός»… Αλλά και τα «χρόνια πολλά» της Ρένας στον Αχιλλέα Νταβέλη! (ΦΩΤΟ)

Στο περιθώριο της Δοξολογίας στον Άγιο Αχίλλιο έγινε η συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.

Οι τρεις του τα είπανε σε καλό κλίμα όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό στιγμιότυπο που έπιασε ο φακός του www.tinealarissa.gr και οι δύο οικοδεσπότες ευχαρίστησαν την πρώην Υπουργό για την παρουσία της στην πόλη της Λάρισας. Στις δηλώσεις που έκαναν και οι τρεις στην είσοδο του Μητροπολιτικού Ναού η Ντόρα φάνηκε άνετη και ετοιμόλογη ενώ δεν ξέχασε πως είναι και επίσημη Δημότης Λαρισαίων μετά από πρόταση του πρώην Δημάρχου Κώστα Τζανακούλη.

Δεν ξέρω αν ο Δήμαρχος εξέφρασε το γνωστό παράπονο που είχε προ καραντίνας από τα Κυβερνητικά στελέχη επειδή δεν περνούσαν από την Ιώνος Δραγούμη, κάτι που φαίνεται να άλλαξε ωστόσο με την επίσκεψη Πέτσα τον περασμένο Μάρτιο. Πάντως η Ντόρα από όσο ξέρουμε ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη και κάποιος καλούς φίλους για την επίσκεψη της. Έπιασε πολλούς απροετοίμαστους ειδικά από τον τοπικό κομματικό μηχανισμό της ΝΔ, όχι όμως τον «μικρό πρωθυπουργό» που το ήξερε από χθες και επιβεβαίωσε το χθεσινό δημοσίευμα μας για την έλευση της στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.

Ο οποίος Κώστας Αγοραστός μετά την αναχώρηση της Ντόρας και αφού πήρε τα εύσημα (κάποια δημόσια και πολλά περισσότερα κατ’ ιδίαν) και τα θετικά σχόλια, αποφάσισε να χαλαρώσει. Τον είδαμε λοιπόν νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου να βγαίνει για περπάτημα με αθλητική περιβολή μαζί με την σύζυγο του Χριστίνα.

ΥΓ: Ο φακός μας έπιασε πίσω από Ντόρα, Αγοραστό και Καλογιάννη όπως βλέπετε την Ρένα Καραλαριώτου να εύχεται -προφανώς- για την ονομαστική του εορτή τον πρόεδρο του ΣΘΕΒ Αχιλλέα Νταβέλη

Τίποτα δεν μας ξεφεύγει!

 

Ο παρα-πολιτικός

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας