Η επίτιμος δημότης Ντόρα και η… μπηχτή του Μάξιμου για τα Χανιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Λάρισα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, όπου και συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο της Λάρισας, Άγιο Αχίλλιο στον Μητροπολιτικό Ναό.

Η ίδια μάλιστα με την ολοκλήρωση ανέφερε, «τώρα που μπορώ να πάω σε όλη την Ελλάδα, η πρώτη επιλογή ήταν η Λάρισα», στο άκουσμα του πρώην δημάρχου Λαρισαίου Κώστα Τζανακούλη πως είναι και δημότης Λαρισαίων, αλλά και στην «μπηχτή» του Μάξιμου Χαρακόπουλου για τα Χανιά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Να ευχηθώ χρόνια πολλά, με υγεία, λευτεριά και προκοπή. Αρχίζει μία νέα περίοδος που ελπίζουμε πως αργά, σταδιακά και πολύ προσεκτικά θα νικήσουμε αυτή τη λαίλαπα του κορωνοϊού και θα κερδίσουμε την κανονικότητα μας.

Η Λάρισα σήμερα γιορτάζει και είναι μεγάλη η χαρά που είμαι εδώ. Ο κορωνοϊός μας στέρησε αυτή την επαφή και θεώρησα το πρώτο Σαββατοκύριακο της ελευθερίας να συμμετέχω κι εγώ σ’ αυτή τη γιορτή».

 

 

Η «εισβολή» Τζανακούλη για την επίτιμο δημότη Λάρισας

Με την ολοκλήρωση των δηλώσεων της Ντόρας Μπακογιάννη, ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων, Κώστας Τζανακούλης, εμφανίστηκε δίπλα της υπενθυμίζοντας σε όλους πως η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι και επίτιμη δημότης Λάρισας με την ίδια να προσθέτει.

«Να σημειώσω ότι είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο που μπορούσα να κινηθώ ελεύθερα και είμαι στη Λάρισα» ενώ χαμογελώντας προς τον Κώστα Τζανακούλη συμπλήρωσε, «γι’ αυτό ήρθα εδώ».

Ο Μάξιμος θύμισε τα… Χανιά

Δίπλα της ο βουλευτής Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Μάξιμος Χαρακόπουλος έφερε στις μνήμες όλων τη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη πριν από το Πάσχα πως θα βρίσκεται στα Χανιά, με την ίδια όμως πυροσβεστικά να εξηγέι: «η εξαγγελία για τα Χανιά ήταν για το Πάσχα, ως βουλευτής μπορούσα να πάω όμως.

«Τώρα όμως που μπορώ να πάω σε όλη την Ελλάδα, η πρώτη επιλογή ήταν η Λάρισα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

 

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας