Έπεσαν σοβάδες από μπαλκόνι σε πεζόδρομο στο κέντρο της Λάρισας – Τύχη βουνό είχαν οι περαστικοί (ΦΩΤΟ)

Τύχη βουνό είχαν όσοι έτυχε να περνούν το πρωί της Παρασκευής από τον πεζόδρομο της οδού Κουμουνδούρου στο κέντρο της Λάρισας, όταν σοβάδες ξεκόλλησαν από μπαλκόνι και έπεσαν κάτω.

Οι σοβάδες έπεσαν από πολυκατοικία, λίγα μέτρα μακριά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για να σταματήσουν σε τέντα καταστήματος αρχικά και στη συνέχεια να πέσουν στο κέντρο του πεζοδρόμου τη στιγμή εκείνη όπου για καλή τύχη, δεν βρέθηκε κανείς από κάτω για να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Από τον κρότο της πρόσκρουσης των σοβάδων στο έδαφος, αρκετοί ήταν αυτοί που ανησύχησαν και βγήκαν από τις γύρω πολυκατοικίες για να δουν τι συνέβη, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί μου θυμήθηκαν και τον σεισμό δυόμιση μήνα πριν και τις ζημιές που άφησε πίσω του.

Να σημειωθεί επίσης πως όλα αυτά συνέβησαν σ’ έναν δρόμο που διασχίζουν εκατοντάδες Λαρισαίοι κάθε μέρα καθώς υπάρχουν αρκετά καταστήματα εστίασης, άλλες κι επιχειρήσεις και γραφεία, ενώ είναι κι ένα σημείο που «συνδέει» την Περιφέρεια Θεσσαλίας με την πλατεία Ταχυδρομείου.

Τέλος, να τονιστεί πως έγινα κλήσεις προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για να έρθουν να ελέγξουν τη ζημία καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να ξεκολλήσει κι άλλο κομμάτι όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας