404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο: Από το πρωί ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί 600 Λαρισαίων με Pfizer (ΦΩΤΟ)

Στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στη Λάρισα, λειτουργεί το νέο μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο του νομού, από σήμερα στις 8.00 το πρωί.

Ο κόσμος προσέρχεται από το πρωί για να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της pfizer, ηλικίες κυρίως άνω των 40.

Στο μέγα εμβολιαστικό κέντρο, που στήθηκε με την σύμπραξη του Στρατού και της Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία και με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια, λειτουργούν 8 εμβολιαστικές γραμμές, γραμματεία, χώρος αναμονής και χώρος βραχείας νοσηλείας.

Ως το τέλος της ημέρας αναμένεται να έχουν εμβολιαστεί περισσότεροι από εξακόσιους.

Επιπλέον, από σήμερα προστέθηκαν ακόμη 5 νέες εμβολιαστικές γραμμές στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας, στο Γενικό και στο Πανεπιστημιακό που πλέον λειτουργούν με 12 γραμμές.

Στα δύο δημόσια νοσοκομεία μπήκε από σήμερα για πρώτη φορά το εμβόλιο της johnson και ήδη άρχισαν οι πρώτοι εμβολιασμοί και με αυτό.

Συνολικά, μαζί με τις 16 γραμμές των Κ.Υ, ο νομός Λάρισας διαθέτει πλέον 36 εμβολιαστικές γραμμές, που σημαίνει ότι ανεβαίνει ο ημερήσιος αριθμός των ατόμων που είναι δυνατόν να εμβολιαστούν περίπου στις 3.000.

Στον νομό Λάρισας έχουν εμβολιαστεί συνολικά (ως και χθες) περισσότεροι από 64.000.

Όσοι μίλησαν σήμερα στην ΕΡΤ, στο νέο εμβολιαστικό κέντρο, εξέφρασαν τις ευχαριστίες στο προσωπικό του 404 για την άψογη οργάνωση και δήλωσαν χαρούμενοι που κάνουν το εμβόλιο, διώχνοντας ένα μεγάλο βάρος και πλησιάζοντας πιο πολύ τη ζωή προ πανδημίας.

Πηγή: ert.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας