Φαίη Σκορδά: Μόλις εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό

Οι εμβολιασμοί μετά την ανάπαυλα του Πάσχα συνεχίζονται και σήμερα που είναι αργία. Την ημέρα αυτή που δεν έχει εκπομπή, εκμεταλλεύτηκε και η Φαίη Σκορδά η οποία πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Αν και πέρασε τον ιό στην πρώτη καραντίνα το Μάρτη του 2020, χωρίς συμπτώματα η παρουσιάστρια έσπευσε να εμβολιαστεί.
Η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πόζαρε με τη μάσκα και τα γυαλιά της, δείχνοντάς μας το μπράτσο της, αμέσως μετά το εμβόλιο!

Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει για το θέμα πριν από μερικούς μήνες: «Δεν σκεφτόμουν μόνο εμένα, σκεφτόμουν και τους δικούς μου. Εκ των υστέρων, κατάλαβα ότι υπήρχε μια κόπωση μεγάλη. Δεν είχα άλλα συμπτώματα. Εγώ έκανα το τεστ για λόγους προσωπικούς. Με ανησυχούσε όλη αυτή η ιστορία. Ήθελα να δω αν έχω, δεν έχω. Έχω αντισώματα. Το δεύτερο τεστ βγήκε θετικό. Δεν το ξέρεις αν κολλάει τώρα ή όχι. Φοράω συνεχώς μάσκα. Δεν το ξέρεις… Κανείς δεν μου λέει αν θα το κολλήσεις ξανά ή όχι. Όταν το έμαθα είχα σοκαριστεί. Σοκαρίστηκα. Ήμουν στον καναπέ και είχα στο μυαλό μου πως πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο που είχα έρθει σε επαφή, πώς θα τους το πω και πώς θα το πω στα παιδιά μου».

Fay_Skorda_embolio

Δείτε επίσης

Βρείτε μας