Το διαφορετικό Πάσχα στο Δαμάσι που μετρά πληγές κι ο νονός Θανάσης Παιδής της viral… μπέμπας του σεισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποστολή στο Δάμασι 56 μέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό έκανε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», της Ζήνα Κουτσελίνη στο Star, βρίσκοντας τους κατοίκους να μετρούν ακόμη τις πληγές και τα όνειρα που άφησαν στη μέση πριν ο Εγκέλαδος, ρημάξει τις ζωές τους.

Η κάμερα της εκπομπής, συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο, Θανάση Παιδή καταγράφουν τις μαρτυρίες των ανθρώπων που τριγυρνούν ακόμη μέσα στα χαλάσματα και αναβιώνουν τη θλίψη.. Όμως με δύναμη ψυχής ελπίζουν… Ελπίζουν πως σύντομα θα συνεχίσουν να ονειρεύονται από εκείνο το σημείο που σταμάτησε απότομα και έφερε στην καθημερινότητα τους τα πάνω κάτω…

Οι κάτοικοι του Δαμασίου ενώνονται σε μια γροθιά με την ανιδιοτελή στήριξη και αλληλεγγύη των εθελοντών στο πλευρό τους.

Ο νονός Θανάσης Παιδής με τη viral μπέμπα που βοήθησε στο σεισμό

Παράλληλα, δώρα για το Πάσχα πήρε από τον νονό της Θανάση Παιδή η μικρή της φωτογραφίας που έγινε viral στην αγκαλιά της γιαγιάς, συσπειρώνοντας πλήθος κόσμου σε ένα «τσουνάμι» προσφοράς και αγάπης, με τον ίδιο συγκινημένο να δηλώνει πως σκέφτηκε όλα τα παιδιά που έχουν πληγεί από το σεισμό με τον ίδιο στα μάτια της μπέμπας να βλέπει το δικό του παιδί.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας