«Άστραψε και βρόντηξε» για τον παραλιακό δρόμο Αγιοκάμπου ο Δημήτρης Ευθυμίου! (ΦΩΤΟ)

Το αυτονόητο είπε ο άνθρωπος… Αυτό που θέλουν άπαντες στα παράλια του δήμου Αγιάς, δημότες, επαγγελματίες αλλά και επισκέπτες: να τελειώσει επιτέλους η ασφαλτόστρωση στον παραλιακό δρόμο Αγιοκάμπου – Βελίκας!

Καλεσμένος στο ραδιόφωνο της TRT και την εκπομπή «Δεν Έχουν τον Θεό τους», ο Δημήτρης Ευθυμίου δεν μάσησε τα λόγια του όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημάρχου Αγιάς και της ιδιοκτήτριας του οικοπέδου απ΄ όπου περνά τμήμα του παραλιακού δρόμου.

«Είναι απαράδεκτο τόσα χρόνια να μην έχει ολοκληρωθεί ο δρόμος. Οι δημότες δεν ενδιαφέρονται για την κόντρα του δημάρχου με την οικοπεδούχο, ούτε ενδιαφέρονται για το ποιος φταίει. Αυτό που τους νοιάζει είναι να ασφαλτοστρωθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όλος ο παραλιακός δρόμος. Έχουν κάνει επενδύσεις οι επαγγελματίες της περιοχής, περιμένουμε και θέλουμε να έρθουν τουρίστες φέτος το καλοκαίρι στα παράλια μας… Είναι δυνατόν να μην έχουμε φτιάξει ως τότε το δρόμο; Εδώ και τώρα να βρεθεί μια λύση!»

 

Άδικο έχει ο Ευθυμίου; Μπήκε ο Μάιος και το σίριαλ με την κόντρα των δύο πλευρών συνεχίζεται, εις βάρος της τουριστικής ανάπτυξης και όλων των δημοτών…

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας