Λάρισα: «Εικόνες που δεν μας τιμούν έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου» (ΦΩΤΟ)

Για δυσλειτουργία του Δήμου Λαρισαίων σε ζητήματα καθημερινότητας κάνει λόγο ο ο εκπαιδευτικός και πρώην δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αγορίτσας, με αιχμηρή ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

Αφορμή η εικόνα που αντικρύζουν οι περίοικοι όπισθεν του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου και συγκεκριμένα στην οδό Πρασίδου, εκεί όπου βρίσκονται πεταμένα κλαδιά δέντρων για τρεις ημέρες, ενώ βρισκόμαστε μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και η διέλευση πολιτών είναι αυξημένη στην περιοχή, λόγω του εκκλησιασμού.

Όπως επισημαίνεται στην ανάρτηση, οι δημότες έχουν καλέσει την αρμόδια υπηρεσία, χωρίς να λάβουν όμως συγκεκριμένη απάντηση για τον χρόνο αποκομιδής των κλαδιών.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Αγορίτσας αναφέρει:

«Σε μια πόλη που οι δημότες καλούν την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, γνωστοποιούν το πρόβλημα ακόμα και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και εισπράττουν για 3 ημέρες την αδιαφορία του, κάτι δεν πάει καλά. Η μάλλον πολλά δεν λειτουργούν σωστά και κρύβονται κάτω από το χαλί σε θέματα καθημερινότητας. Για να μην τη κουράζουμε. Όπισθεν του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου, οδός Πρασίδου οι εικόνες που δεν μας τιμούν. Έστω και από μια ανάρτηση ας ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι – ανεύθυνοι. Αδιαφορία, ανικανότητα, αναποτελεσματικότητα…».

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το σημείο:

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας