Το FRANKLIN COFFEE HOUSE «απογειώνεται» στην πλατεία Αβέρωφ! Πολλά περισσότερα από ένα νέο καφέ στη Λάρισα… (ΦΩΤΟ)

Ένα νέο FRANKLIN COFFEE HOUSE άνοιξε τις πόρτες του στην πλατεία Αβέρωφ και φιλοδοξεί να γίνει το αγαπημένο μας all day στέκι στην πόλη της Λάρισας.

Το FRANKLIN COFFEE HOUSE γASTRONOMY BAR EDITION με έμφαση στην ποιότητα, στην ποικιλία και την ξεχωριστή ατμόσφαιρα είναι έτοιμο να ξεναγήσει τους Λαρισαίους στον κόσμο των πλούσιων και εκλεκτών γεύσεων του καφέ αλλά και των μοναδικών γαστρονομικών πειρασμών του.

Σε έναν χώρο που αποπνέει άνεση και φινέτσα με την προσεγμένη διακόσμηση να συνταιριάζει αρμονικά το ξύλο, την πέτρα με μεταλλικές λεπτομέρειες, εδώ από την πρώτη κιόλας στιγμή ο επισκέπτης θα νιώσει ότι το FRANKLIN COFFEE HOUSE γαstronomy bar edition είναι το στέκι του!

Εδώ απολαμβάνετε τον εκλεκτό καφέ και τα γευστικά κρύα και ζεστά ροφήματα, το κρασί ή το ποτό σας με τη συνοδεία των πρωτότυπων και νόστιμων συνταγών του σεφ μας. Και αυτό είναι μόνο η αρχή!!!

Το FRANKLIN COFFEE HOUSE γαstronomy bar edition παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ανώτερη γεύση, είναι φτιαγμένο για να ικανοποιήσει απαιτητικούς ουρανίσκους και ενδείκνυται τόσο για τα πριβέ επαγγελματικά σας meeting όσο και για τα προσωπικά σας ραντεβού από το πρωί ως το βράδυ.

Και φυσικά βρίσκεται σε ιδανικό σημείο πάνω στη Φαρσάλων για να κάνετε τη στάση σας για καφέ και σνακ πριν το γραφείο.

*FRANKLIN COFFEE HOUSE γastronomy bar edition
Φαρσάλων 203
Πλατεία Αβέρωφ
Λάρισα
Τηλ. 2410660099

 

Βρείτε μας