Πορεία… αγάπης στο κέντρο της Λάρισας – Το #Κανείς Μόνος δίπλα στο Γηροκομείο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μια πρωτότυπη «Πορεία Αγάπης», πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Λάρισας, με περπάτημα από την Κεντρική Πλατεία της Λάρισας μέχρι το Γηροκομείο, προκειμένου να παραδοθούν τα τρόφιμα και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το #Κανείς Μόνος για την εκδήλωση «Πάσχα με Σύμβολα και Συναισθήματα», στους ηλικιωμένους τρόφιμους.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης είδαν τους πολίτες να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για βοήθεια στην προσπάθεια που γίνεται και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας, στην πορεία αγάπης , περπάτησαν όλοι μαζί προς το Γηροκομείο της πόλης, συμβολίζοντας με τον τρόπο αυτό, το «άνοιγμα» ενός δρόμου επικοινωνίας με το φορέα και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Μαζί με την βουλευτή Λάρισας με το ΚΙΝΑΛ και «ψυχή» της όλης διοργάνωσης Λίτσα Λιακούλη, βρέθηκε κι ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός που στήριξε την εκδήλωση ευχαριστώντας όλους όσους συμμετείχαν στην ενίσχυση του Γηροκομείου Λάρισας, ενώ το παρόν έδωσαν τόσο ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς όσο και η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, Νικολέτα Μπασδέκη.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως θα συνεχιστεί οι προσφορές θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο του Λαζάρου για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι τα είδη που συλλέγονται είναι:

Τσουρέκια, Σοκαλατένια αυγά, Τυρί Φέτα συσκευασμένο, Κρέας (2-4 μερίδες αρνί), Μουστάρδα, Είδη αρτοποιίας (κρουασάν, κριτσίνια, παξιμάδια, φρυγανιές), χυμοί. Επίσης, στο «ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» συγκεντρώνονται οι προσφορές των Λαρισαίων, οι οποίες θα παραδοθούν στην Διοίκηση του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας.

Δείτε εικόνες από την πορεία:

 

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας