Υπάλληλος Περιφέρειας πέθανε στο γραφείο του (ΦΩΤΟ)

Τραγική ήταν η σημερινή ημέρα για το Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Αμαλιάδας.

Ο Χρήστος Γαλάνης, πρώην προϊστάμενος του τμήματος, άφησε την τελευταία του πνοή στο γραφείο του μπροστά στα μάτια των συναδέλφων και του κοινού που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο χώρο.

Έγινε προσπάθεια να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η είδηση που από το μεσημέρι διαδίδεται στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει σοκ, καθώς ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια του εργαζόμενου της Π.Ε Ηλείας, Μηχανολόγου Εργοδηγού στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Αμαλιάδας, Χρήστου Γαλάνη, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή, σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, εν ώρα υπηρεσίας.

«Ήταν ένας εργαζόμενος ο οποίος είχε προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους πολίτες της Ηλείας, με ήθος και συνέπεια, επί 36 συναπτά έτη, αρχικά ως υπάλληλος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας και στην πορεία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε Ηλείας.

Από το 2003 έως το 2010, υπηρέτησε ως Προϊστάμενος στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Αμαλιάδας, στο οποίο εργαζόταν μέχρι και σήμερα.»

Πηγή: ilialive.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας