Στο Νο22 της παγκόσμιας κατάταξης η 16χρονη Μιχαέλα Λάκη – Τεράστια επιτυχία για τη Λαρισαία τενίστρια! (ΦΩΤΟ)

Είκοσι θέσεις ανέβηκε στην παγκόσμια κατάταξη η 16χρονη Λαρισαία τενίστρια Μιχαέλα Λάκη, μετά από τη νίκη της σε τουρνουά στη Βουλγαρία. Βρίσκεται πια στο νούμερο 22, με αποτέλεσμα να θεωρείται από τα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης.

Μετά από τον θρίαμβο στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας (J1 τουρνουά), η Μιχαέλα Λάκη ανέβηκε 20 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη των Juniors και επί του παρόντος βρίσκεται στο Νο22 του κόσμου.

Η Μιχαέλα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό, δείχνει ικανή να κερδίσει τους πάντες και τα πάντα. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και παίζει πολύ ώριμα παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Είναι μόλις 16 ετών, όμως το ταλέντο και η ποιότητα της είναι ήδη ευδιάκριτα. Η Λαρισαία τενίστρια βελτιώνεται συνεχώς τόσο τενιστικά, όσο και πνευματικά, διαθέτει όλα τα φόντα για να διαγράψει μια λαμπρή καριέρα.

Άξιο αναφοράς είναι πως θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Ευρωπαϊκό τένις, γι’ αυτό και έχει συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες αντισφαίρισης στον κόσμο, τη Mouratoglou Tennis Academy.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αυτή την εβδομάδα η Λαρισαία αθλήτρια θα συμμετάσχει στο J2 τουρνουά του Χάσκοβο της Βουλγαρίας.

Πηγή: Tennis24

Δείτε επίσης

Βρείτε μας