ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ: Δευτέρα 19/4/2021 πρόταση με δυνατά διπλά για μεγάλα κέρδη

Καλησπέρα για μια ακόμα Δευτέρα είμαστε κοντά σας και συνεχίζουμε να κυνηγάμε τις στοιχηματικές ευκαιρίες που βρίσκουμε στα λίγα προσφερόμενα παιχνίδια για ποντάρισμα. Μια ακόμα τετράδα πέρασε χθες με απόδοση 19.52 στην κατηγορία Χ στο ημίχρονο που έστειλε τους φίλους της στήλης μας στο ταμείο. Σήμερα επιστρέφουμε με νέες προτάσεις από την καλύτερη στοιχηματική ομάδα. Στα δυνατά στάνταρ της ημέρας το διπλό της ΜΙΝΤΛΑΝΤ στη Δανία, της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ στο Elland Road και της ΤΟΥΝ από τη 2η κατηγορία της Ελβετίας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο σήμερα ενώ στην κατηγορία Χ στο ημίχρονο 4 παιχνίδια μας υπόσχονται ένα ακόμα ταμείο για τους φίλους της στήλης μας.

 

Δευτέρα 19/4/2021

 

ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 2,  με απόδοση 1.95

 

ΡΑΝΤΕΡΣ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 2, με απόδοση 1.65

 

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ Β – ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ 2 και over,  με απόδοση 1.67

 

ΛΙΝΤΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2 και over, με απόδοση 1.96

 

ΒΙΝΤΕΡΤΟΥΡ – ΤΟΥΝ 2, με απόδοση 1.78

 

Πρώτη στοιχηματική επιλογή για σήμερα στις 20.00 για το παιχνίδι της ΒΑΜΠΕΡΓΚΣ με την ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ για το Σουηδικό πρωτάθλημα την Allsvenskan.  Δεν ικανοποίησαν στην πρεμιέρα τόσο η ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ όσο και η ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ και σήμερα θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις παίρνοντας τη νίκη. Θα επιλέξουμε το διπλό με απόδοση 1.95 και πιστεύουμε ότι θα περάσει λόγω της πιο βαριάς φανέλας της Di Gule. Στη Δανία η ΡΑΝΤΕΡΣ υποδέχεται την ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ που είναι από τα δυνατά φαβορί της ημέρας. Με την παράδοση να είναι συντριπτικά υπέρ της ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ με 20 νίκες σε σύνολο 24 αναμετρήσεων στο Randers Park το διπλό είναι η επιλογή μας.

Στη 2η κατηγορία της Ολλανδίας η ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ Β υποδέχεται την ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ και το διπλό είναι η μόνη επιλογή που θα το συνδυάσουμε με το over με απόδοση 1.67.  Στο Elland Road σε ένα σημαντικό παιχνίδι από τα παλιά η ΛΙΝΤΣ υποδέχεται την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ με το διπλό να επιλέγουμε και εδώ να το έχουμε combo με το over σε απόδοση 1.96. Η ΛΙΝΤΣ του Μπιέλσα σκοράρει με συνέπεια αλλά αμυντικά έχει εμφανίσει τις γνωστές δυσκολίες που δεν της επέτρεψαν να κάνει το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα. Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ μετά τον αποκλεισμό από το Champions League κοιτάζει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να προλάβει το τρένο της Ευρώπης.  Η ΒΙΝΤΕΡΤΟΥΝ τέλος υποδέχεται την ΤΟΥΝ στο πρωτάθλημα της Β’ Ελβετίας και θα δούμε το διπλό με απόδοση 1.78 να είναι η επιλογή μας λόγω καλύτερης κατάστασης που είναι αποτελεί την επιλογή μας για απόψε. Εύκολα ή δύσκολα θα περάσει το διπλό για την ΤΟΥΝ που είναι σε τροχιά play off ανόδου στη μεγάλη κατηγορία της Ελβετίας.

 

Χ στο Ημίχρονο σε σύστημα 3-4

 

ΚΟΒΙΛΙΑ – ΑΡΟΥΚΑ  Χ ημίχρονο,  με απόδοση 1.84

 

ΝΟΡΜΠΙ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ  Χ ημίχρονο,  με απόδοση 2.15

 

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ  Χ ημίχρονο , με απόδοση 2.03

 

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΠΛΑΤΕΝΣΕ  Χ ημίχρονο , με απόδοση 2.03

 

Επιλογή μας το Χ στο ημίχρονο για ματς της ΚΟΒΙΛΙΑ με την ΑΡΟΥΚΑ για τη 2η κατηγορία της Πορτογαλίας με απόδοση 1.84. Η ΝΟΡΜΠΙ υποδέχεται την ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ στο Boras Arena για τη 2η κατηγορία της Σουηδίας και το Χ στο ημίχρονο το βρίσκουμε με απόδοση 2.15. Η ΑΛΜΕΡΙΑ στις 22.00 υποδέχεται την ΕΣΠΑΝΙΟΛ στο ντέρμπι της ημέρας με το Χ ημίχρονο να πληρώνει 2.03.   Κλείνουμε με την αναμέτρηση της ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ με την ΠΛΑΤΕΝΣΕ στην Αργεντινή μετά τα μεσάνυχτα,  με το Χ  να πληρώνει 2.03 στο ημίχρονο. Τα επιλέγουμε σε σύστημα 3-4 και με έναν καλό συντελεστή μπορούμε και πάμε τα κέρδη στα ύψη!

Καλή επιτυχία και σήμερα και επιστροφή αύριο με νέες προτάσεις που θα σας δείξουν το δρόμο για το ταμείο.

Email: xeroumempala@gmail.com        

Facebook: Ο Μπαλαδόρος του στοιχήματος@baladorosstoixima

Δείτε επίσης

Βρείτε μας