Ε. Λιακούλη: «Υπεραξία, η Λάρισα της Ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης»

Στην πρώτη γραμμή της εθελοντικής δράσης του κοινωνικού δικτύου «Κανείς Μόνος», βρίσκεται σταθερά η ιδρύτριά του και βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε στην φιλανθρωπική εκδήλωση «Πάσχα με Σύμβολα και Συναισθήματα» που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, τόνισε τα ακόλουθα:

«Καλωσορίζουμε όλους τους φορείς, τους εθελοντές και τους πολίτες που συνέβαλαν με την αγάπη τους, στη δημιουργία μιας ακόμη εκδήλωσής μας.

Είμαι πολύ χαρούμενη, που μέσα στην μελαγχολία των καιρών, την αγωνία της πανδημίας και της δύσκολης καθημερινότητας, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα, στέλνουμε σήμερα ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, φέρνοντας την πόλη και τον νομό μας, ακόμη πιο κοντά στο όνομά μας – στο σύνθημά μας : Κανείς Μόνος !

Πάλι η πόλη έγινε μια μεγάλη αγκαλιά, με όλους μας να είμαστε οι κρίκοι μιας μεγάλης αλυσίδας αγάπης , που όλο και μεγαλώνει .

Το δίκτυο #Κανείς Μόνος, βαθαίνει τον κοινωνικό του ρόλο και παρεμβαίνει σημαντικά στην πόλη, παρά τις δύσκολες συνθήκες.

Στόχος μας ήταν αυτό το Πάσχα να μην μείνει η πόλη βουβή.

Με σεβασμό στο υγειονομικό πρόβλημα, με τάξη και ασφάλεια, να εκφραστεί και να εκδηλώσει την αγάπη στον συνάνθρωπο

Πήραμε την πρωτοβουλία και οργανώσαμε μαζί με την Ενοριακή Συντροφιά του Αγίου Γεωργίου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας , τον Δήμο Λάρισας και τη «Δημιουργική Πόρτα» μια σεμνή εκδήλωση, στην οποία «μιλούν» τα Σύμβολα και τα Συναισθήματα

Ένα μεγάλο πασχαλινό αυγό, μια μεγάλη αναστάσιμη λαμπάδα και πολλά αυγά με μηνύματα και συνθήματα, τα οποία φιλοτέχνησαν οι ομάδες της «Δημιουργικής Πόρτας» , των μαθητών του Σχολείου των Φυλακών Λάρισας, το Εργαστήρι Ζωής του ΟΚΑΝΑ, τα παιδιά της ΕΞΟΔΟΥ του ΚΕΘΕΑ και οι άνεργοι του συλλόγου ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, η υγειονομική στήριξη του Ερυθρού Σταυρού, γεμίζουν την ψυχή μας με συναισθήματα αλληλεγγύης.

Όλοι αυτοί, αν και σε απόσταση, καταφέραμε και ενωθήκαμε

Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς .

Κύριε Περιφερειάρχη, Κύριε Δήμαρχε, Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη, Πατέρα Νικηφόρε, εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης  και όλους τους φορείς και εθελοντές , ευχαριστούμε από καρδιάς.

Στόχος μας είναι να γεμίσει πολλές φορές το «ΑΥΓΟ της ΑΓΑΠΗΣ» με τρόφιμα και το «ΚΟΥΤΙ της ΑΓΆΠΗΣ»  με χρήματα τα οποία θα πάνε στο Γηροκομείο Λάρισας,  που έχει πολλές ανάγκες.

Θέλω μια ιδιαίτερη αναφορά στην μεγάλη συνεισφορά του Αρχιμανδρίτη πατρός Νικηφόρου Κοντογιάννη, της Άννας Μανιάτη και της Μαρίνας Μαραγγού, που για την εκδήλωση αυτή έδωσαν κάθε ικμάδα της δύναμης και έμπνευσής τους.

Ευχαριστίες στους συνεργάτες Δημήτρη Μπικιώτη, Θανάση Δήμκο, Πωλίνα Γώγου, Γιώργο Κολονιώτη και σε όλα τα μέλη της αγαπημένης ενοριακής μου συντροφιάς της «Γαλιλαίας», που δούλεψαν  με τόση αγάπη για την εκδήλωσή μας

Συνεχίζουμε όλοι μαζί , με πολλή αγάπη , μια όμορφη ενωμένη παρέα με την ελπίδα αυτή η Ανάσταση να φέρει μαζί της περισσότερο Φως , να μας βγάλει από το σκοτάδι της πανδημίας, ώστε του χρόνου να φτιάξουμε μαζί με τους φορείς μας, αυτοδιοίκηση, εκκλησία  και τους καλλιτέχνες μας, ένα Πασχαλινό χωριό στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης, να το περπατάμε και να το χαιρόμαστε όλοι μαζί..

Κύριε Περιφερειάρχη , κύριε Δήμαρχε σας …πετώ το γάντι!

Της αγάπης…», κατέληξε με συγκίνηση η κ Λιακούλη.

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας