Πρόσωπο έκπληξη για την παρουσίαση του Big Brother;

Σε συζητήσεις για τον νέο παρουσιαστή του Big Brother φαίνεται πως βρίσκεται αυτήν την περίοδο ο ΣΚΑΙ.

Μετά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την Ελεονώρα Μελέτη να αναλαμβάνει τη θέση που είχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι στον ΣΚΑΙ ο Χάρης Βαρθακούρης, έρχεται μια νέα αποκάλυψη από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», αν και είχε ακουστεί το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη για το Big Brother αυτό το σενάριο φαίνεται να μην ισχύει, με τον ΣΚΑΙ να θέλει να κινηθεί εκ των έσω για να αξιοποιήσει έναν παρουσιαστή του τηλεοπτικού σταθμού σε αυτήν τη θέση.

Όνομα έκπληξη

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Τάσο Τρύφωνος. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» συνεχίζει τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ για το τηλεπαιχνίδι και είναι σε συζητήσεις για το Big Brother.  Μάλιστα, δεν αποκλείεται και το σενάριο να είναι δίδυμο με τον Γιώργο Τσαλίκη, με τον δεύτερο σε ρόλο σχολιαστή.

Προς το παρόν δεν είναι κάτι σίγουρο και τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Ο Τάσος Τρύφωνος πάντως φαίνεται πως είναι σε διαδικασία να σκεφτεί τον εαυτό του σε αυτή τη θέση.

Πηγή: in.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας