«Κανείς Μόνος» και φορείς: Εθελοντική δράση ενόψει Πάσχα

Με πρωτοβουλία του κοινωνικού εθελοντικού δικτύου #Κανείς Μόνος» και της βουλευτή Ευαγγελίας Λιακούλη, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, την Ενοριακή Συντροφιά του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου και της «Δημιουργικής Πόρτας», καθώς και με τη συμμετοχή του Κέντρου Πρόληψης – Εργαστηρίου Ζωής και Εθελοντών του ΟΚΑΝΑ, της κοινότητας «ΕΞΟΔΟΣ»  –ΚΕΘΕΑ, του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών Λάρισας,  και του Συλλόγου Ανέργων «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», οργανώνεται εθελοντική δράση στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, με στόχο την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς, τους ανέργους και το Γηροκομείο της πόλης, ενόψει του Πάσχα.

Με την τήρηση όλων των υγειονομικών  μέτρων, η δράση ξεκινά την Κυριακή 18 Απριλίου ώρα 19.00 με την τοποθέτηση ενός τεράστιου  πασχαλινού αυγού και μιας αναστάσιμης λαμπάδας- των συμβόλων του Πάσχα, τα οποία φιλοτέχνησαν Λαρισαίοι, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Οι διοργανωτές, θα «ανάψουν» την λαμπάδα του Πάσχα, η οποία θα παραμείνει στο χώρο της Πλατείας, μέχρι το πέρας της δράσης  .

Στη συνέχεια τις ημέρες Δευτέρα 19/04, Τρίτη 20/04 και Τετάρτη  21/04 και ώρα 10.00 πρωί μέχρι 14.00 και ώρα 17.00 μέχρι 20.00,  θα ξεκινήσει η συλλογή των τροφίμων και ειδών για τους σεισμοπαθείς και τους άστεγους, τα οποία θα τοποθετούνται μέσα στο πασχαλινό αυγό.

Το ίδιο ωράριο θα ισχύσει και την ημέρα Τρίτη , ενώ την  Τετάρτη η συλλογή θα γίνει μέχρι ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας