Όλη η αλήθεια για τον «χωρισμό» Κωνσταντίνου Αργυρού – Αλεξάνδρας Φωτοπούλου

Ολοένα και «φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν τον διάσημο τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό και την σύντροφό του και μοντέλο, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, να έχουν τραβήξει πλέον χωριστούς δρόμους.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο τραγουδιστής αναφέρθηκε on camera στον χωρισμό του κατά τη διάρκεια της καραντίνας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Σε αυτό το διάστημα έψαξα πολύ τον εαυτό μου συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Εκείνη την περίοδο χώρισα κιόλας. Ήταν απίστευτο στη ψυχολογία μου. Μπορεί από την εταιρεία μου να μου έλεγαν ότι είμαι νούμερο ένα σε πωλήσεις, όμως συναισθηματικά ήμουν πολύ χαμηλά και δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ αυτήν την ισορροπία».

Ωστόσο, η Νάνσυ Παραδεισανού και η εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψαν πως το ζευγάρι είναι ξανά μαζί, καθώς ο χωρισμός έγινε στο πρώτο lockdown, δηλαδή πέρυσι.

«Μίλησα με το πολύ στενό φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον. Ο Αργυρός αναφερόταν στην περασμένη καραντίνα. Ο Κωνσταντίνος είναι με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, είναι πάρα πολύ καλά. Θα κάνω μία αποκάλυψη. Ότι υπήρξε κι άλλος χωρισμός του Αργυρού με την ίδια κοπέλα γύρω στις γιορτές, κοντά στον Δεκέμβριο, και τα ξαναβρήκανε. Τώρα είναι πάρα πολύ καλά και κυκλοφορούν μαζί», δήλωσε η δημοσιογράφος.

Το ζευγάρι είναι μαζί δύο χρόνια και γνωρίστηκε στα γυρίσματα του video clip «Σε έχω ξεπεράσει».

Πηγή: news247.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας