ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ: Παρασκευή 2/4/2021 με την ΣΟΥΟΝΣΙ και τη ΜΟΝΖΑ σε μεγάλα διπλά και με έδρες που δίνουν δυνατούς άσους

Καλησπέρα για μια ακόμα φορά σήμερα. Το δεύτερο σετ προτάσεων που σας παρουσιάζουμε σήμερα με βραδινά παιχνίδια που έχουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Επιλογές για ταμείο μαζί με ένα σύστημα με επιλογές στην κατηγορία Ημίχρονο / Τελικό που αξίζει να προσέξουμε. Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις της ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ με την ΣΟΥΟΝΣΙ και την ΑΛΜΕΡΙΑ με την ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ ενώ δυνατό διπλό μας προσφέρει η ΜΟΝΖΑ στη Β Ιταλίας.

 

Παρασκευή  2/4/2021

 

ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΜΟΝΖΑ 2,  με απόδοση 1.75

 

ΚΑΜΠΙΝΤΙΛΙ – ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ  over ,  με απόδοση 1.95

 

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΣΙΤΙ – ΣΟΥΟΝΣΙ 2, με απόδοση 2.33

 

ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ – ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΝΑ 1,  με απόδοση 2.45

 

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1 ,  με απόδοση 2.25

 

Ξεκινάμε στις 20.00 με την αναμέτρηση της ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ με την ΜΟΝΖΑ για τη 2η κατηγορία της Ιταλίας. Η ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία την ώρα που η ΜΟΝΖΑ πάει τρένο για τη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας και θα πάμε στο διπλό με απόδοση 1.75. Η ΜΟΝΖΑ είναι το φαβορί παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο θα περάσει εύκολα από το Comunale Aldo Castaldi.

Στην 2η κατηγορία της Ιρλανδίας η ΚΑΜΠΙΝΤΙΛΙ με την ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ δίνουν ένα ζευγάρι που μπορεί να περάσει το  over με απόδοση 1.95. Η ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΣΙΤΙ υποδέχεται την ΣΟΥΟΝΣΙ που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις που την έφεραν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΣΙΤΙ οριακά βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ενώ η ΣΟΥΟΝΣΙ έχει θέλει να με νίκη να μειώσει την απόσταση από τη ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ.

Καλό το διπλό στο 2.33 ειδικά αν η ΡΟΔΕΡΑΜ δεν κερδίσει νωρίτερα και η ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ξεκινήσει το παιχνίδι με το +3. Συνεχίζουμε με ένα παιχνίδι από την 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Χιλής. Η ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ υποδέχεται την ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΝΑ μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στην ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ την 1η αγωνιστική. Αξίζει με όσα είδαμε στην πρεμιέρα να ποντάρουμε στους Pumas που στο Bicentenario Calvo y Bascunan  θα παίξουν με την αύρα που παίρνουν από την θρυλική έδρα τους. Η ΕΒΕΡΤΟΝ έχει καλή μίνι παράδοση κόντρα στην ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ αλλά ποντάρουμε στο να σπάσει απόψε με τον άσο να πληρώνει 2.45. Τέλος στη 2η κατηγορία της Ισπανίας η ΑΛΜΕΡΙΑ υποδέχεται την ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ στο Juegos Mediterraneos και θα ρισκάρουμε στον άσο με απόδοση 2.25. Εύκολα ή δύσκολα θα περάσει ο άσος που πραγματικά αξίζει στο 2.25!

 

Ημίχρονο/Τελικό σε σύστημα 2-3 με μεγάλες αποδόσεις.

 

ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ – ΦΚ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ  Χ/1, με απόδοση 5.00

 

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΤΑΛΝΤΑΚ  Χ/1,  με απόδοση 4.25

 

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΟΥΕΣΚΑ  Χ/1, με απόδοση 5.25

 

Επιλογή μας το Χ/1 για το παιχνίδι της ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ με την ΦΚ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ  για τη 2η κατηγορία της Ολλανδίας με απόδοση 5.00 με την παράδοση να ευνοεί τους Sterrendragers όταν αγωνίζονται στην έδρα τους. Η μάχη για την Premier της Σκωτίας ανάμεσα στην ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ με την ΝΤΑΛΝΤΑΚ μας οδηγεί να επιλέξουμε το Χ/1 που πληρώνει 4.25. Τέλος η ΛΕΒΑΝΤΕ υποδέχεται την ΟΥΕΣΚΑ στο Ciutat de Valencia με το Χ/1 να είναι η επιλογή μας σε απόδοση 5.25 σε μια σημαντική αναμέτρηση για τη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας. Τα επιλέγουμε με έναν καλό πολλαπλασιαστή και μπορούμε να πάμε τα κέρδη στα ύψη σε σύστημα 2-3.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και συνεχίζουμε αύριο με ακόμα περισσότερες στοιχηματικές ευκαιρίες για ποντάρισμα. Κρατάμε αποστάσεις, μένουμε ασφαλείς και προσέχουμε την υγεία μας πάνω από όλα και ελπίζουμε ο Απρίλιος να αποδειχθεί καθοριστικός στη μάχη με την πανδημία και σύντομα να μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθεροι.

 

Email: xeroumempala@gmail.com        

Facebook: Ο Μπαλαδόρος του στοιχήματος@baladorosstoixima

Δείτε επίσης

Βρείτε μας