Έκκληση Καλογιάννη ενόψει ανοιξιάτικου Σαββατοκύριακου στη Λάρισα: «Τηρήστε τα μέτρα – Σεβαστείτε το δημόσιο χώρο»

Έκκληση προς τους Λαρισαίους να τηρήσουν τα μέτρα αλλά και να σεβαστούν τον δημόσιο χώρο, προστατεύοντάς τον από φθορές και σκουπίδια, απευθύνει ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ενόψει του Σαββατοκύριακου, κατά το οποίο πρόκειται να ισχύσουν τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο καιρός θα είναι ιδανικός για εξορμήσεις.

Ο κ. Καλογιάννης επισημαίνει:

«Οι ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών σε συνδυασμό με την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, είναι λογικό να ευνοήσουν τη μαζική έξοδο των Λαρισαίων στους δημόσιους χώρους της πόλης. Πάρκα, πλατείες, άλση, αλλά και η παρόχθια ζώνη του Πηνειού ποταμού θα έχουν αυτό το Σαββατοκύριακο την τιμητική τους.
Επειδή ωστόσο η πανδημία ακόμα δείχνει το σκληρό της πρόσωπο και στην πόλη μας, θέλω να απευθύνω έκκληση στους Λαρισαίους να τηρούν τα περιοριστικά μέτρα: Να κρατούμε τις αποστάσεις, να φοράμε τις μάσκες μας και να απολυμαίνουμε τα χέρια μας. Και κυρίως να σεβαστούμε το δημόσιο χώρο που μας φιλοξενεί, προστατεύοντάς τον από φθορές και σκουπίδια
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους».

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας