Κουκουλοφόροι χτύπησαν σε κατάστημα στον Βόλο

Εισέβαλαν σε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης του Βόλου και άρπαξαν αντικείμενα αξίας. Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για υπόθεση κλοπής, που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα σε επιχείρηση στο κέντρο του Βόλου. Ο ιδιοκτήτης δεν πίστευε στις εικόνες που αντίκριζε χθες με το καλημέρα στο κατάστημά του.

Η τζαμαρία από την κεντρική είσοδο είχε καταστραφεί. Άγνωστοι δράστες είχαν παραβιάσει την επιχείρησή του και είχαν αρπάξει αντικείμενα αξίας. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε και έλαβε αποτυπώματα η Σήμανση, ενώ συνεργείο προχώρησε στην επιδιόρθωση της ζημιάς.

Η ακριβής ποσότητα και η αξία των κλοπιμαίων δεν έχουν προς το παρόν προσδιοριστεί. Η Αστυνομία έλαβε καταθέσεις και συγκεντρώνει κάθε χρήσιμο στοιχείο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κατάστημα εισέβαλαν τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες.

Έδρασαν γρήγορα και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Προς το παρόν δεν προκύπτει να χτύπησαν σε διπλανή επιχείρηση ή σε άλλο κατάστημα σε κοντινή απόσταση.

Αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Εν μέσω πανδημίας άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημά του προκαλώντας ζημιές ενώ άρπαξαν και αντικείμενα αξίας. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: taxydromos.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας