Σιαφαρίκα: Ημέρα της Γυναίκας αφιερωμένη στις γυναίκες του Νομού μας

Σε δήλωσή της η δικηγόρος και Πολιτευτής Ν. Λαρίσης της Ν.Δ., Αθηνά Σιαφαρίκα, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αναφέρει:

Θεωρώ χρέος μου να τιμώ πάντα, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, όλες εκείνες τις γυναίκες, οι οποίες έδωσαν σε εμένα, και σε τόσες άλλες, το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Άλλωστε, κάθε γενιά δίνει τους δικούς της αγώνες που σημαδεύουν την πορεία του μέλλοντος.

Σήμερα, τώρα, οι γυναίκες όλου του Νομού μας, οι γυναίκες της ιδιαίτερης πατρίδας μου στον Τύρναβο, αλλά και στην Ελασσονα, δίνουν μάχη να κρατήσουν ενωμένη την οικογένεια τους, να φροντίσουν τα παιδιά και τους ηλικιωμένους σε μια σκηνή, έξω από τη θαλπωρή του σπιτιού, με τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες να μην περιμένουν. Αναμφίβολα, η άμεση αντίδραση της Πολιτείας και η κινητοποίηση της Κοινωνίας των Πολιτών παρηγορεί και ενθαρρύνει. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με το πλήγμα στα σπίτια, στις καρδιές, και στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Και αυτόν τον πόνο μόνο οι γυναίκες μπορούν να απαλύνουν με τη φροντίδα, την αγάπη τους και την ήρεμη δύναμη που τις χαρακτηρίζει.

Σε αυτες τις γυναίκες, τις διπλανές μας, τις φιλες μας, τις συντοπίτισσές μας υποκλινόμαστε σήμερα.

Χρόνια πολλά σε όλες! Δύναμη, υπομονή και κουράγιο!

Δείτε επίσης

Βρείτε μας