ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ: Τρίτη 2/3/2021 με πολλά γκολ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ και ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ, ακλόνητος άσος για τη ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλη μας. Τρίτη σήμερα και σας ετοιμάσαμε και τις καλύτερες προτάσεις μας που μπορούν να σας οδηγήσουν στο ταμείο. Για σήμερα έχουμε σημαντικά παιχνίδια που αξίζει να προσέξουμε τόσο στη βασική μας πρόταση όσο και στην κατηγορία Ημίχρονο/Τελικό. Ξεχωρίζουν τα στάνταρ της ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ και την ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ αλλά και οι δυνατοί άσοι της ΝΟΤΙΓΧΑΜ και την ΜΙΛΓΟΥΛ στην Championship.

 

Τρίτη 2/3/2021

 

ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΠΡΕΣΤΟΝ 1,  με απόδοση 2.30

 

ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΛΟΥΤΟΝ 1, με απόδοση 1.85

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΠΕΤΣΙΑ over,  με απόδοση 1.50

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΛΒΣ over, με απόδοση 1.65

 

ΦΙΤΕΣΕ – ΦΕΝΛΟ over,  με απόδοση 1.49

 

Ξεκινάμε στις 21.00 την πεντάδα μας με δύο αναμετρήσεις από την Championship  με δύο άσους που θα εμπιστευτούμε για διαφορετικούς λόγους.  Η ΜΙΛΓΟΥΟΛ στο The Den υποδέχεται την ΠΡΕΣΤΟΝ και  θα προσπαθήσει για το καλύτερο και δίνουμε μικρό προβάδισμα στην ασταθή αλλά αποφασισμένη απόψε για νίκη ΜΙΛΓΟΥΟΛ. Έχει κερδίσει τις τρεις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις η ΜΙΛΓΟΥΛ και χωρίς να δεχτεί γκολ και θα  το επαναλάβει και σήμερα εύκολα ή δύσκολα με το 2.30 να είναι εξαιρετικό. Στις 21.45 στο θρυλικό City Ground η ΝΟΤΙΓΧΑΜ υποδέχεται την ΛΟΥΤΟΝ. Η ΦΟΡΕΣΤ είναι σε ανοδική πορεία, παίρνει θετικά αποτελέσματα και το ίδιο περιμένουμε να κάνει και απόψε απέναντι στη ΛΟΥΤΟΝ. Επιλογή μας ο άσος με απόδοση 1.85 που αξίζει και θα τον επιλέξουμε. Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ την ίδια ώρα  υποδέχεται την ΣΠΕΤΣΙΑ  για το πρωτάθλημα της Ιταλίας στο Allianz Stadium με τα over να κυριαρχούν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Το ίδιο περιμένουμε και σήμερα με το 1.50 να είναι μικρό αλλά καλό και σίγουρο.  Στο over θα καταλήξουμε και  για την αναμέτρηση της ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ με τους ΓΟΥΛΒΣ με το 1.65 να αξίζει το ποντάρισμα μας. Η ΣΙΤΙ πάει τρένο από νίκη και σε νίκη και με εντυπωσιακές εμφανίσεις και το over είναι η πρόταση μας.  Τέλος για το Ολλανδικό Κύπελλο επιλέγουμε το over στην αναμέτρηση της ΦΙΤΕΣΕ με την ΦΕΝΛΟ με απόδοση 1.50 με τους δύο μονομάχους να είναι αποτελεσματικοί επιθετικά και να αξίζουν την επιλογή μας στο over.

Ημίχρονο/Τελικό σε σύστημα 2-3 με μεγάλες αποδόσεις.

 

ΣΑΛΦΟΡΝΤ ΣΙΤΙ – ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ  Χ/1, με απόδοση 4.25

 

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ  Χ/2,  με απόδοση 4.30

 

ΝΤΑΝΤΙ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ  Χ/1, με απόδοση 5.15

 

Επιλογή μας το Χ/1 για το παιχνίδι της ΣΑΛΦΟΡΝΤ με την ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ  για την League 2  της Αγγλίας με απόδοση 4.25.  Η ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ υποδέχεται την ίδια ώρα την ΤΟΥΛΟΥΖ που είναι ανεβασμένη και παίζει καλά και λογικά θα επικρατήσει και  απόψε με το Χ/2  να αξίζει στο 4.30. Τέλος επιλέγουμε να ποντάρουμε στην δύναμη της έδρας στο ΝΤΑΝΤΙ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ με το Χ/1 να πληρώνει 5.15 και να αξίζει την επιλογή μας. Τα επιλέγουμε με έναν καλό πολλαπλασιαστή και μπορούμε να πάμε τα κέρδη στα ύψη σε σύστημα 2-3.

Καλά κέρδη σε όσους ποντάρουν και σήμερα μαζί μας. Αύριο και πάλι κοντά με νέες προτάσεις από την καλύτερη στοιχηματική ομάδα.

 

Email: xeroumempala@gmail.com         

Facebook: Ο Μπαλαδόρος του στοιχήματος @baladorosstoixima

Δείτε επίσης

Βρείτε μας