ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ: Δευτέρα 1/3/2021 καλό μήνα με προτάσεις που μας στέλνουν ταμείο

Καλησπέρα, Δευτέρα στο πρώτο ραντεβού για τον Μάρτη και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε με επιτυχία τον πρώτο μήνα της Άνοιξης. Εντοπίζουμε δυνατά στάνταρ που αξίζει να προσέξουμε και να ποντάρουμε από το σημερινό πρόγραμμα. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ΜΠΕΝΦΙΚΑ με τη ΡΙΟ ΑΒΕ στην Πορτογαλία με τους Αετούς να είναι το ξεκάθαρο φαβορί, το σημαντικό παιχνίδι της ΡΕΑΛ με τη ΣΟΣΙΕΔΑΔ με τον άσο να πληρώνει καλά και με το παιχνίδι της ΕΒΕΡΤΟΝ με την ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ που μπορούν να προσφέρουν καλό θέαμα.

Δευτέρα 1/3/2021

ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΜΑΛΑΓΑ over 1.5, με απόδοση 1.50

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΡΙΟ ΑΒΕ 1 και over 1.5, με απόδοση 1.51

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1, με απόδοση 1.98

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ over, με απόδοση 1.67

ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΡΕΤΖΙΑΝΑ 1, με απόδοση 1.61

Πρώτη στοιχηματική επιλογή για σήμερα στις 20.00 για την αναμέτρηση της ΜΙΡΑΝΤΕΣ με την ΜΑΛΑΓΑ στο Anduva και θα επιλέξουμε το over 1.5 που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.50. Η πρόσφατη παράδοση δείχνει στις 4 από τις 5 μεταξύ τους αναμετρήσεις να έρχεται το G δηλαδή να σκοράρουν και οι δύο μονομάχοι και έτσι το over 1.5 είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Συνεχίζουμε στις 21.00 στο Da Luz με την ΜΠΕΝΦΙΚΑ να υποδέχεται την ΡΙΟ ΑΒΕ για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα και θα ποντάρουμε στον άσο combo με το over 1.5 σε απόδοση 1.51 που είναι εξαιρετικά πιθανό να περάσει. Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ παίζει καλά στην έδρα της, και θα έχει μάλλον εύκολο έργο απέναντι στη ΡΙΟ ΑΒΕ.

Συνεχίζουμε με την πιο σημαντική αναμέτρηση της ημέρας στη Ισπανία με την ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ να υποδέχεται την ΣΟΣΙΕΔΑΔ στο Estadio Alfredo Di Stefano που χρησιμοποιεί φέτος σαν έδρα η ΡΕΑΛ όσο συνεχίζονται τα έργα στο Santiago Bernabeu. Θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1.98 που αξίζει όσο το βρίσκουμε σε τέτοιες αποδόσεις. Οι 15 από τις 20 τελευταίες συναντήσεις τους έρχονται στον άσο και έτσι περιμένουμε και σήμερα να πάει το παιχνίδι στον άσο.

Η ΕΒΕΡΤΟΝ την ίδια ώρα υποδέχεται την ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ σε ένα ανοιχτό παιχνίδι που περιμένουμε να περάσει όμορφα και εύκολα. Τέλος κλείνουμε με την αναμέτρηση της ΒΕΝΕΤΣΙΑ με την ΡΕΤΖΙΑΝΑ στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας της Ιταλίας.

Επιλέγουμε τον άσο με απόδοση 1.61 με τη ΒΕΝΕΤΣΙΑ να είσαι σαφώς καλύτερη και πιο ποιοτική και δεν πετάει φέτος βαθμούς στο Stadio Perluigi Penzo. Είναι το φαβορί και το παιχνίδι θα πάει στον άσο εύκολα ή δύσκολα.
Επιστρέφουμε αύριο με νέο κουπόνι και με πολλές νέες στοιχηματικές ευκαιρίες.

Email: xeroumempala@gmail.com
Facebook: Ο Μπαλαδόρος του στοιχήματος@baladorosstoixima

Δείτε επίσης

Βρείτε μας