Λάρισα: Σε έξαρση οι απάτες στο λεπτό… Επιχείρησαν να «βουτήξουν» χρήματα από επαγγελματία μέσω εφαρμογής

Πληθαίνουν ανησυχητικά το τελευταίο διάστημα στη Λάρισα τα κρούσματα εξαπάτησης ή απόπειρας εξαπάτησης επαγγελματιών από επιτήδειους που προσπαθούν να τους αποσπάσουν χρήματα μέσω της εφαρμογής «Λεφτά στο Λεπτό» .

Σήμερα ένας άλλος Λαρισαίος επαγγελματίας που διατηρεί επιχείρηση κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου ήταν ένα ακόμη παρ’ όλιγον θύμα απατεώνων.

Όπως κατήγγειλε ο Λαρισαίος επαγγελματίας στο «Τι Νέα Λάρισα;» δέχθηκε σήμερα ένα τηλεφώνημα από κάποιον που παρίστανε τον πελάτη και παρήγγειλε τηλεφωνικώς μία συγκεκριμένων διαστάσεων πόρτα αλουμινίου, ενώ τον διαβεβαίωνε σε όλους τους τόνους ότι προχωρά άμεσα στην αποπληρωμή της αγοράς, μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Ο άγνωστος ζητούσε επιτακτικά από τον επαγγελματία να επιβεβαιώσει τη συναλλαγή δίνοντας περαιτέρω πληροφορίες και κωδικούς… αλλά ο Λαρισαίος, υποψιασμένος από το επίμονο ύφος και την περίεργη προφορά του υποψήφιου αγοραστή τον απέφυγε, έκλεισε το τηλέφωνο, λέγοντας ότι κολλάει το ηλεκτρονικό τραπεζικό σύστημα και αμέσως κάλεσε την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

Ο Λαρισαίος επαγγελματίας εφιστά την προσοχή των πολιτών και τους καλεί να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που μόνο στόχο έχουν την εξαπάτησή τους.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας