Νεκρή από κορωνοϊό 62χρονη εργαζόμενη στο «Σουρλίγκειο» Γηροκομείο

Την τελευταία της πνοή μετά από ένα και πλέον μήνα νοσηλείας στο Νοσοκομείο Βόλου άφησε σήμερα μια 62χρονη από τα Κανάλια. Πρόκειται για την Θ.Μ.Κ. η οποία εργαζόταν στο «Σουρλίγκειο» Γηροκομείο Καναλίων και προσβλήθηκε από κορωνοϊό μαζί με άλλα μέλη του προσωπικούς αλλά και τρόφιμους οι οποίοι μεταφέρθηκαν μαζικά στο Νοσοκομείο.

Ο θάνατος της 62χρονης εργαζόμενης έρχεται να προστεθεί στους θανάτους τρεις ηλικιωμένων τρόφιμων στο ίδρυμα. Η έκρηξη κρουσμάτων στο «Σουρλίγκειο» προκάλεσε αναταραχή στην τοπική κοινωνία των Καναλίων αλλά και ευρύτερα στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, με τον Δήμο να προχωρά άμεσα σε rapid test και κλείσιμο σχολείων προκειμένου να αποτραπεί η διασπορά του ιού.

Με αφορμή την έξαρση κρουσμάτων μάλιστα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες λειτουργούσε το «Σουρλίγκειο» και αν τηρούνταν όλα τα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Να σημειωθεί ότι ο 69χρονος σύζυγος της εκλιπούσας συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου έχοντας ξεπεράσει τον κορωνοιό μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην Κλινική Covid 19 του νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος της οικογένειας αν και προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό παρέμεινα ασυμπτωματικός και είναι καλά στην υγεία του.

Η κηδεία της 62χρονης θα γίνει τη Δευτέρα στις 4 το απόγευμα στα Κανάλια.

Πηγή: magnesianews.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας