Μήνυμα Καλογιάννη στους Λαρισαίους: «Λίγη ακόμα υπομονή. Λίγη ακόμα προσήλωση στα μέτρα»

Έκκληση στους Λαρισαίους να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό ώστε να μη μπει η Λάρισα στις «κόκκινες» περιοχές, απηύθυνε απόψε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, με ανάρτησή του στο facebook, μετά και τα στοιχεία που δείχνουν αύξηση του ιικού φορτίου στη Λάρισα τις τελευταίες ημέρες, αλλά και μετά την ισχυρή σύσταση που απεύθυνε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Έγραψε ο δήμαρχος Λαρισαίων:

«Τα επιδημιολογικά στοιχεία της περιοχής μας δείχνουν μια αύξηση του ιικού φορτίου τις τελευταίες ημέρες. Τα στοιχεία αυτά οδήγησαν άλλωστε και στην προειδοποίηση από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά χθες.
Το ενδεχόμενο να μπει ο Δήμος Λαρισαίων στις (κόκκινες) περιοχές αυξημένου κινδύνου θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την οικονομία της περιοχής μας.
Καταλαβαίνω ότι η παρατεταμένη περίοδος περιοριστικών μέτρων έχει ταλαιπωρήσει τους πολίτες. Μας έχει ταλαιπωρήσει όλους. Καταλαβαίνω την κόπωση, φυσική και ψυχολογική που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι. Την αισθάνομαι κι εγώ.
Είναι όμως ανάγκη να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα. Είναι ανάγκη να τηρήσουμε τα μέτρα και να δείξουμε χαρακτήρα και κυρίως αλληλεγγύη :Τόσο στους συνανθρώπους μας, που κινδυνεύουν να νοσήσουν από τον ιό, όσο και στους συμπολίτες μας που προσπαθούν να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους «ζωντανές», όσες τουλάχιστον ακόμα είναι ανοιχτές. Ένα καθολικό lockdown θα ακύρωνε αυτή την προσπάθεια.
Είμαστε κοντά! Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται και σύντομα η προσπάθεια όλων μας θα οδηγήσει με ασφάλεια στο τέλος αυτής της περιπέτειας.
Λίγη ακόμα υπομονή. Λίγη ακόμα προσήλωση στα μέτρα. Σύντομα θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας