Ξεκίνησε η δημόσια κλήρωση για τις 91 προσλήψεις στον Δήμο Λαρισαίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε σήμερα στις 4 μ.μ. η διαδικασία της δημόσιας κλήρωσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για τις προσλήψεις 91 ατόμων (που δεν απαιτούν ιδιαίτερη εργασιακή εξειδίκευση), από σύνολο 113 ατόμων, που προκήρυξε πρόσφατα ο Δήμος Λαρισαίων, προκειμένου να καλύψει τρέχουσες ανάγκες σε ό,τι αφορά στους τομείς της Καθαριότητας, του Πρασίνου και του Αμαξοστασίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://www.facebook.com/watch/live/?v=781459509473685&ref=watch_permalink

Υπενθυμίζεται ότι η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων, σχετικά με τις 113 προσλήψεις στον Δήμο έδωσε απάντηση εξηγώντας τον τρόπο πρόσληψης. Αναλυτικά:

«Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η επιλογή σημειώνουμε τα εξής:

Σε συγκεκριμένες  ειδικότητες που σχετίζονται κυρίως με θέσεις οδηγών/χειριστών μηχανημάτων διαφόρων τύπων καθώς και για τις τεχνικές ειδικότητες στο Αμαξοστάσιο του Δήμου θα προτιμηθούν υποψήφιοι με πρόσφατη εμπειρία στο Δήμο και γνώση του μηχανολογικού εξοπλισμού των υπηρεσιών του, όπως άλλωστε ορίζει και η προαναφερθείσα εγκύκλιος.

Πρόκειται για 22 σε σύνολο 113 θέσεων. 

Με απόφαση του Δημάρχου, για όλες τις υπόλοιπες θέσεις, που δεν απαιτούν ιδιαίτερη εξειδίκευση, η επιλογή θα γίνει με δημόσια κλήρωση η οποία θα οργανωθεί από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Λαρισαίων. Στη διαδικασία αυτή καλούμε να παραστούν και να συμμετάσχουν, εφόσον το επιθυμούν,  εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 4 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας