Ρ. Καραλαριώτου: Μην εμπαίζετε τους πολίτες – Ακυρώστε τη διαδικασία

Σε υψηλούς τόνους κυμάνθηκε η τοποθέτηση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου, αναφορικά με τη σημερινή δημόσια κλήρωση 91 συμβασιούχων που θα εργαστούν στον Δήμο Λαρισαίων, κάνοντας λόγο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για αδιαφανής διαδικασία. Η κ. Καραλαριώτου επανέλαβε το αίτημά της για ακύρωση της διαδικασίας, καθώς όπως είπε ήταν τελευταίας στιγμής, και διόλου ξεκάθαρη και προκάλεσε σωρεία αρνητικών ερωτημάτων στους πολίτες».

«Αυτές τις δύο ημέρες δεχθήκαμε εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα από όσους διεκδίκησαν μία θέση στον δήμο και η δυσαρέσκειά τους είναι έντονη. Όλοι έλεγαν ότι εμείς αγωνιούμε για μία θέση και μας κοροϊδεύουν.

Όσοι προσήλθαν διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως διαδικασία με κριτήρια μοριοδότησης για να δουν εάν μπορούν να διεκδικήσουν κι αυτοί μία θέση. Το ελάχιστο που θα μπορούσε να περιμένει κανείς από την εκάστοτε δημοτική αρχή, είναι αυτούς τους ανέργους να τους αντιμετωπίζει με σεβασμό.

Να ακολουθούνται διαδικασίες διαφανείς και όχι της τελευταίας στιγμής. Και βεβαίως να μη χρησιμοποιεί κανείς τέτοιου είδους προσλήψεις στον βωμό της ψηφοθηρικής πολιτικής» σημείωσε η κ. Καραλαριώτου για να προσθέσει: Είναι μία διαδικασία που δεν πρέπει να επαναληφθεί ξανά, τη στιγμή μάλιστα που εν μέσω πανδημίας η ανεργία γιγαντώνεται.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας