Χρήστος Παππάς: Πληροφορίες ότι κρύβεται σε μοναστήρι στη Σερβία

Πληροφορίες για το πού μπορεί να κρύβεται ο Χρήστος Παππάς, καθώς και για τις συνθήκες διαφυγής του από τον περασμένο Οκτώβρη, όταν και καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση, αποκάλυψε ο Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παππάς παραμένει εδώ και μήνες ασύλληπτος μετά την καταδίκη του και για το λόγο αυτό η αστυνομία έχει δεχθεί σημαντικά «πυρά» από την κοινή γνώμη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε κάποια μοναστήρια στη Σερβία, που έχουν στενές σχέσεις με Έλληνες μοναχούς παλαιοημερολογίτες, που ζουν σε γνωστό μοναστήρι, εδώ στη χώρα μας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Παππάς, πέρασε τα σύνορα προς τα Σκόπια με ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και μάλιστα ντυμένος καλόγερος.

Γι’ αυτό μάλιστα και τους τελευταίους μήνες, λίγο πριν ολοκληρωθεί η δίκη και βγει η δικαστική απόφαση, είχε αφήσει μούσι.

Αυτό το έκανε για να μπορέσει να μπει στο ρόλο του μοναχού και να μην δώσει στόχο.

Τα ίχνη του όμως φαίνεται ότι εντοπίστηκαν, καθώς εκδόθηκε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα συλληφθεί και θα εκδοθεί στη χώρα μας για να εκτίσει την ποινή του.

Πηγή: topontiki.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας