Εξοργιστικές δηλώσεις από τον 38χρονο προπονητή για τον βιασμό της 11χρονης: «Το γούσταρες ή όχι;» – Τι λέει η μητέρα του

Αμετανόητος ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης. «Δεν μετανιώνω, είχα πλήρη επίγνωση του τι κάνω, δεν είμαι βιαστής» λέει προκλητικά.

Σε απίστευτα προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται ότι βίαζε και κακοποιούσε σεξουαλικά 11χρονη αθλήτρια επί τέσσερα χρόνια.

Λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή του, παραχώρησε συνέντευξη στο Mega, όπου εμφανίστηκε με ακάλυπτο το πρόσωπο και επώνυμα και μάλιστα δεν δίστασε να απευθυνθεί στην 20χρονη σήμερα κοπέλα με προκλητικά λόγια:

«Να συνεχίσεις αυτό που κάνεις, και την καταγγελία. Να με κοιτάξεις όμως στα μάτια και θέλω να σκεφτείς, το ήθελες ή δεν το ήθελες; Σου είχα τάξει γάμο και το γούσταρες ή δεν το γούσταρες;».

Μάλιστα, δεν αρνείται και την κακοποίηση, όμως επιμένει ότι είχε σχέση με το 11χρονο παιδί: «Δεν ήταν πλατωνική η σχέση, σαφώς υπάρχει επαφή και δεν είναι μόνο μία φορά. Τα είχαμε και την ήθελα και θα την παντρευόμουν».

Η αντίφαση του κατηγορούμενου προπονητή έγκειται στο γεγονός ότι από τη μία υποστηρίζει ότι ήξερε από πριν ότι θα τιμωρηθεί, και από την άλλη ότι δεν αισθάνεται βιαστής.

«Δεν αμφιβάλλω ότι θα δικαστώ και θα τιμωρηθώ, το γνώριζα. Δεν είπα ότι δεν το έκανα. Δεν αισθάνομαι βιαστής, την αγαπάω ακόμα, κι αν καταλήξω στη φυλακή για πάρτη της να καταλήξω στη φυλακή. Να σκεφτεί με ήθελε ή δεν με ήθελε».

«Ήταν αμοιβαίο, έπαιρνα πάρα πολλά. Δεν με ένοιαζε να σταθώ στα νούμερα, ήξερα ότι στα 16 της θα την πάρω», συνεχίζει το παραλήρημά του.

«Δεν μετανιώνω»

Ακόμα και όταν το έμαθε ο πατέρας της μικρής, ακόμα κι όταν προχώρησαν σε καταγγελία, ακόμα και όταν απολύθηκε από τον Όμιλο, δεν πτοήθηκε και δεν είχε συναίσθηση του τι έκανε και τι έγκλημα διέπραξε. «Έφυγα από την ομάδα γιατί με πήραν τηλέφωνο «σταματάς τη συνεργασία”. Ο πατέρας της δεν με κυνήγησε ποτέ. Μου είπε θα τα πούμε στον εισαγγελέα. Με ποια έννοια να το μετανιώσω; Να μετανιώσω για κάποιον που τον αγαπάς πραγματικά; Γιατί να το μετανιώσω; Να μετανιώσει αυτός που σκοτώνει ή αυτός που βιάζει… εγώ δεν βίασα. Είχα πλήρη επίγνωση του τι κάνω. Ας πληρώσω. Δεν παίρνω πίσω, ας με εκτελέσουν, ας με ρίξουν στη φυλακή».

Μητέρα προπονητή: «Η μάνα της έλεγε ότι είναι ο ιδανικός σύζυγος»

«Να πείτε στο Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του» είπε σε δημοσιογράφους φτάνοντας στην Ευελπίδων ο προπονητής που φέρεται να βίασε την 11χρονη αθλήτρια.

Η μητέρα του 38χρονου, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, υποστήριξε ότι η μάνα της αθλήτριας έδειχνε ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της.

«Η μητέρα της ανήλικης μου έλεγε ότι ο γιος μου είναι ο ιδανικός σύζυγος. Τι ταιριαστό ζευγάρι που θα ήταν με το κορίτσι μου. Της έλεγα “τι είναι αυτά που λες; Έχουν μεγάλη διαφορά”. “Ε και;” μου έλεγε. “Ίσα ίσα που είναι ευτυχισμένα τα ζευγάρια που έχουν μεγάλη διαφορά”» είπε.

Για την περίοδο που ο προπονητής έφυγε από τον όμιλο όπου εργαζόταν και μετά πήγε στη Σάμο, η μητέρα του υποστήριξε ότι έψαχναν τότε τους γονείς της ανήλικης να μάθουν τι έγινε, αλλά δεν τους έβρισκαν.

«Έψαχνα τον πατέρα, τη μάνα. Προσποιήθηκα ότι είμαι άλλη. Τελικά σήκωσε το τηλέφωνο η γιαγιά και μας είπε ότι τους βίασε το παιδί. Δεν την πίστευα, τον έβαζαν μέσα στο σπίτι τους με δύο μικρά κορίτσια. Ήρθανε σπίτι μας, τρώγαμε μαζί. Μου είπε ότι η μικρή θα πήγαινε στον ψυχολόγο. Της είπα ότι θα πληρώσω εγώ τον ψυχολόγο», είπε η μητέρα του 38χρονου. «Γιατί δεν τα παντρεύουμε; της είπα. Της είπα να τον κυνηγήσει».

«Μας είπε να τον εγκαταλείψουμε και να μην πεθάνουμε για εκείνον» είπε η μητέρα του προπονητή.

Πηγή: newpost.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας