Ελεύθεροι οι ανήλικοι που φέρονται ως μέλη της «άγουρης συμμορίας» στην Αργυρούπολη

Ελεύθεροι έφυγαν από το γραφείο του ανακριτή, μετά τις απολογίες τους, οι τρεις ανήλικοι που φέρονται ως μέλη της αποκαλούμενης «άγουρης συμμορίας».

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερους, με όρους, τους κατηγορούμενους. Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι είναι υποχρεωμένοι να εμφανίζονται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους ενώ τέθηκαν και υπό επιτήρηση από κοινωνικό λειτουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του ανακριτή οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται για ληστεία κατά συρροή, συμμορία, παράνομη οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, και οπλοχρησία.

Οι ανήλικοι φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την επίθεση που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην πλατεία της Αργυρούπολης σε βάρος δυο ανήλικων, εκ των οποίων ο ένας δέχθηκε χτυπήματα με μαχαίρι και ο άλλος ξυλοκοπήθηκε, με τους δράστες να τους αρπάζουν κινητά τηλέφωνα και χρήματα. Το μόνο που φέρονται να παραδέχτηκαν ήταν ότι βρίσκονταν στην πλατεία ωστόσο, όπως είπαν, μόλις άρχισε η συμπλοκή έφυγαν.

«Πρέπει όλοι να σκύψουμε στο θέμα και να ασχοληθούμε με τη βία των ανηλίκων, ώστε να έχουν το μέλλον που τους αξίζει.» τόνισε σε δήλωση του ο Αντώνης Μυλωνάς, συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων και συμπλήρωσε πως ο εντολέας του δεν συμμετείχε στις ομάδες που έκαναν τα επεισόδια.

Πηγή: newsbeast.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας