Στόχος αντιεξουσιαστών η Λένα Αξιόγλου: Σήκωσαν πανό και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του γραφείου της (ΦΩΤΟ)

Τι λέει η Λένα Αξιόγλου για την επίθεση των αντιεξουσιαστών με πανό και συνθήματα στους τοίχους του γραφείου της στο κέντρο της Λάρισας

Στόχος αντιεξουσιαστών έγινε το γραφείο της Λένας Αξιόγλου, μετά το σάλο που προκάλεσαν όσα είπε η Λαρισαία πολιτευτής της ΝΔ για τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε η Σοφία Μπεκατώρου, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Τι Νέα Λάρισα; και τον Βαγγέλη Βουλάγκα.

Απόψε, απόγευμα Τρίτης, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου ανήρτησαν πανό στον πεζόδρομο της Πατρόκλου, έξω από το γραφείο της, το οποίο γράφει «Καμία ανοχή στην κουλτούρα του βιασμού και την κάθε Αξιόγλου που την υπερασπίζεται». Παράλληλα, πέταξαν φέιγ βολάν και έγραψαν με κόκκινη μπογιά: «Το παραμύθι σας έρχεται από το μεσαίωνα, όπως και οι απόψεις σας».

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Τι λέει η Λένα Αξιόγλου για την επίθεση

Η Λένα Αξιόγλου σε επικοινωνία του Τι Νέα Λάρισα; για την εξέλιξη αυτή, αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα 26.1.21 ειδοποιήθηκα από την Ασφάλεια Λάρισας ότι το Αναρχικό Αντιεξουαστικό Κίνημα ανήρτησε πανώ με το όνομα μου έξω από το Δικηγορικό γραφείο μου και προκάλεσε ζημία στους τοίχους γραφείου με αναγραφή ΣΥΝΘΗΜΆΤΩΝ ότι «Το παραμύθι σας έρχεται από το Μεσαίωνα όπως και οι απόψεις σας», αναφερόμενοι στις δηλώσεις σε συνέντευξη μου στο www.tinealarissa.gr στις 25 και 26.1.21.

Εκφράζω τη λύπη μου, αποδοκιμάζω την βιασύνη να χαρακτηρίσουν απόψεις μου  για προστασία γυναικών από κάθε βιασμό και βία, που σίγουρα  παρερμηνεύουν. Ταυτόχρονα η όλη υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, που είναι η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΜΌΔΙΑ να κρίνει τα γεγονότα στην αφήγηση της σεβαστής Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου, που άριστα γνωστοποίησε την άσκηση βίας στο πρόσωπό της.

Η Ν.Δ. αναγνωρίζει στο κάθε στέλεχός της, που τυγχάνει και δικηγόρος, να έχει άποψη, και αυτό μας κρατά ενωμένους δυνατά».

Θυμηθείτε τη συνέντευξη της Λένας Αξιόγλου:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας