Ο Ευθυμίου, ο Κέλλας και ο σταθμός του ΕΚΑΒ στην Αγιά…

Πάντα ενεργός ο Δημήτρης Ευθυμίου! Νέα παρέμβαση του γνωστού Λαρισαίου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στα παράλια του δήμου Αγιάς, αυτή τη φορά για το θέμα της δημιουργίας σταθμού του ΕΚΑΒ στην Αγιά.

Δείτε τι αναφέρει στην παρέμβαση του ο κ. Ευθυμίου:

«Ανακούφιση θα υπάρξει στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγιάς που υποφέρουν από την έλλειψη ασθενοφόρων με κίνδυνο να χαθούν ανθρώπινες ζωές, με την εγκατάσταση νέου αυτόνομου σταθμού του ΕΚΑΒ στη Αγιά .

Επιτέλους πρέπει να ικανοποιηθεί ένα πάγιο και χρόνιο δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου Αγιάς. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια τουριστική περιοχή που τους καλοκαιρινούς μήνες συγκεντρώνει χιλιάδες παραθεριστές στα παράλια του δήμου μας. Κάθε φορά που συμβαίνει κάποιο σοβαρό περιστατικό που χρήζει άμεσης μεταφοράς στο νοσοκομείο, χάνεται πολύτιμος χρόνος μέχρι την άφιξη ασθενοφόρου από τη Λάρισα. Και ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στον κυκεώνα της πανδημίας, αποτελεί αδήριτη ανάγκη η δημιουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στην Αγιά το συντομότερο.

Ορμώμενος λοιπόν από την πρόσφατη επίσκεψη του Λαρισαίου βουλευτή Χρήστου Κέλλα στα κεντρικά του ΕΚΑΒ όπου ζήτησε τη δημιουργία νέου σταθμού ΕΚΑΒ στην Αγιά ενόψει και της πολύ αυξημένης κίνησης παραθεριστών και του τουριστικού ενδιαφέροντος στην περιοχή, θέλω να συγχαρώ τον κ. Κέλλα για την πρωτοβουλία του να επαναφέρει το θέμα στην επικαιρότητα και να ζητήσω κι εγώ από την πλευρά μου την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος όλων των κατοίκων του δήμου Αγιάς.

Περιμένω και από τη δημοτική αρχή να προβεί σε ανάλογη κίνηση για να αυξηθεί η πίεση στους αρμόδιους που λαμβάνουν τις αποφάσεις. Η Αγιά δεν αντέχει να περιμένει άλλο για σταθμό του ΕΚΑΒ!»

Δείτε επίσης

Βρείτε μας