ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ: Δευτέρα 25/1/2021 με νέες προτάσεις για μεγάλα κέρδη

Καλησπέρα, Δευτέρα σήμερα και συνεχίζουμε να κυνηγάμε τις στοιχηματικές ευκαιρίες που βρίσκουμε στα προσφερόμενα παιχνίδια για ποντάρισμα. Πάμε συντηρητικά σήμερα μιας και έχουμε περιορισμένες επιλογές με την αναμέτρηση της ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ κόντρα στην ΧΕΤΑΦΕ να ξεχωρίζει στις επιλογές μας, ενώ στο Κύπελλο Αγγλίας η ΤΟΤΕΝΑΜ ταξιδεύει στην έδρα της ΓΟΥΙΚΟΜ με την ΤΟΤΕΝΑΜ κλείνει την 4η φάση του θεσμού.

 

Δευτέρα 25/1/2021

 

ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ – ΚΛΟΥΖ 2, με απόδοση 1.50

 

ΓΟΥΙΚΟΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ  2 και over, με απόδοση 1.50

 

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ  – ΧΕΤΑΦΕ 1,  με απόδοση 2.10

 

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΜΟΝΤΖΑ 2, με απόδοση 1.78

 

ΦΑΡΕΝΣΕ – ΠΟΡΤΟ 2 και over  1.5, με απόδοση 1.60

 

Πρώτη στοιχηματική επιλογή για σήμερα στις 20.30 η αναμέτρηση της ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ με την ΚΛΟΥΖ για το Ρουμανικό πρωτάθλημα. Η ΚΛΟΥΖ είναι το μεγάλο φαβορί, είναι πιο ποιοτική από την ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ και θα επιλέξουμε το διπλό με απόδοση 1.50 με το παιχνίδι να γίνεται σε ουδέτερο γήπεδο και όχι στη φυσική έδρα των γηπεδούχων.

Η ΓΟΥΙΚΟΜ αντιμετωπίζει την ΤΟΤΕΝΑΜ σε ένα παιχνίδι με φαβορί τους Spurs. Επιλέγουμε το διπλό combo με το over σε απόδοση 1.50! Η ΓΟΥΙΚΟΜ παίζει ανοιχτά ενώ η ΤΟΤΕΝΑΜ του Μουρίνιο είναι ψιλιασμένη και δεν βλέπουμε πιθανότητα έκπληξης .

Συνεχίζουμε με την πιο σημαντική αναμέτρηση της ημέρας ανάμεσα στην ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ με την ΧΕΤΑΦΕ. Οι Los Leones στο San Mames είναι το φαβορί  και θα πάμε με τον άσο που τον βρίσκουμε σε απόδοση 2.10 αν και η ΧΕΤΑΦΕ δεν θα πουλήσει εύκολα το τομάρι της.

Ένα ακόμα διπλό στη 2η κατηγορία της Ιταλίας με την ΜΟΝΤΖΑ να ταξιδεύει στο Mario Rigamonti της ΜΠΡΕΣΙΑ με τη λογική να δείχνει εύκολα ή δύσκολα διπλό.  Τέλος ισχυρό το διπλό της ΠΟΡΤΟ με την ΦΑΡΕΝΣΕ και θα το επιλέξουμε σε συνδυασμό με το over 1.5 που μας πληρώνει 1.60.

Email: xeroumempala@gmail.com        

Facebook: Ο Μπαλαδόρος του στοιχήματος@baladorosstoixima

Δείτε επίσης

Βρείτε μας