Ενημερωτική ημερίδα από το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (7ο ΠΤ ΟΕΕ), σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα, για την παρουσίαση των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, που στοχεύουν στην αντιμετώπιση της ανεργίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση του ΟΑΕΔ Θεσσαλίας, την Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 2021 ώρα 19:00μ.μ.
Ειδικότερα:
– Σύντομη παρουσίαση του Οργανισμού και δυνατότητα χρηματοδότησης επιχειρήσεων
– Προγράμματα Απασχόλησης ανοιχτά ως προς Υποβολή αιτήσεων
– Οδηγίες-πληροφορίες για την υλοποίηση των προγραμμάτων (διαδικασία, αίτηση υπαγωγής και αποπληρωμής των προγραμμάτων), Διευκρινήσεις
– Ερωτήσεις, Συζήτηση επί των θεμάτων
Ομιλητές: Όλγα Τσιούρβα, Διευθύντρια Περιφερειακής Διεύθυνσης του Ο.Α.Ε.Δ. Θεσσαλίας. Στην ημερίδα θα παρέμβουν:ο Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ. κος Σπύρος Πρωτοψάλτης ο Πρόεδρος του 7ου Π.Τ. Ο.Ε.Ε. κος Ηλίας Κοτσιμπογεώργος .
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη του Ο.Ε.Ε., που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος 2020 και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.
Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.
Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν. Αίτηση συμμετοχής/εκδήλωση ενδιαφέροντος, με το ονοματεπώνυμό σας, ηλεκτρονικά στο oee7pt@oe-e.gr . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2410 531422.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας